Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

FATOC 2012

Zaczęty przez vniveri25, 08-05-2012, 20:58:33

vniveri25

Chciałem poinformować wszystkich ,że FATOC juz ruszył i zaczęła się pierwsza runda, jeżeli ktoś chce dołączyć to radze szybko nagrywać filmiki :)
A tutaj mój filmik, zresztą też zrobiony na szybko, gdyż nie mam czasu na nagrywanie i ćwiczenie, opinie mile widziane, pozdrawiam
link do forum areny www.brokenbrains.us/arena
http://www.youtube.com/watch?v=eyDGc00vAdU

Co do pierwszego komenta - dziękuje bardzo, nie spodziewałem się az tak pozytywnej opini :)

"Your knife is not a can opener, a screwdriver, a pry bar or hammer. There's a special rung in Hell reserved for people who abuse their knives this way."

InQuizitor

Opinia:
Chłopie dla mnie to czary mary, co wyczyniasz tym nożem.
Wyjęcie i włożenie (wrzucenie) z/do kieszeni wymiata.
Bardzo mi się to podobało  :kosunia:

Rocket

lewa ręka szacun  :kopara: prawą też tak wymiatasz czy jeszcze lepiej?

vniveri25

Jestem leworęczny więc troszkę gorzej, ale zacząłem już dążyć do tego żeby nie było różnicy w wywijaniu prawą a lewą.
PS: spostrzegawczy jesteś :)

"Your knife is not a can opener, a screwdriver, a pry bar or hammer. There's a special rung in Hell reserved for people who abuse their knives this way."

riot

Vniveri, chciałbym w 10% machać tak, jak Ty. Albo chociaż tak płynne przejścia mieć między kilkoma podstawowymi trickami, które w miarę opanowałem. To, co widzę u Ciebie, to dla mnie kosmos.

Szczerze powodzenia Ci życzę  :kosunia:

Kern3l

Też biorę udział, ale nie pochwalę się pierwszym zgłoszeniem, gdyż było jedynie by się dostać - od ładnych kilku dni próbuję doprowadzić organizm do funkcjonowania.

Baza tutoriali balisongowych

Cytat: DeadPuppyBut seriously, we wear our cuts with pride.

vniveri25

W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia, wysoce prawdopodobne jest ,że jesteś najlepszym flipperem z Polski, z tych którzy nagrywają coś, na pewno.

Mattatyah

widziałem tylko filmiki Lenda i Kern3la ale zazdroszczę Wam chłopaki skilla :) do zobaczenia na FATOC 2112, może Was dogonię z umiejętnościami :P

vniveri25

Kern3l

To było słodkie!  :grin:

InQuizitor

Świetne "przerzucanki" z ręki do ręki. W ogóle podrzucanie otwartego noża - CZAD.
Gratulację talentu i zazdroszczę umiejętności.
Powodzenia życzę i obyś zaszedł jak najdalej  :kosunia:

vniveri25

Runda trzecia, może nie tak efektowna ale chyba w żadnej sie tak nie pociąłem jak w tej :P ah, temat : łapanie noza za głownie ;p
http://www.youtube.com/watch?v=cLxCrMgmsYE

InQuizitor

Faktycznie mniej widowiskowa  ;)
Dalej jestem pod wrażeniem, aczkolwiek po pijaku cięższe i ostrzejsze noże za głownie łapałem  :D

vniveri25

Widze ,że ciekawie się zabawiasz po pijaku :D

lcoolmarko85

Lol! Naprawdę spoko to robisz! Już widzę siebie jak robię tak samo i zapierdzielam pocięty do szpitala!

Kern3l

Lol, Vniv, wpadłeś na ten sam pomysł co ja już jakiś czas temu :grin:

Miałem skipować całość, a teraz zachciało mi się nagrać coś. Szkoda, że nie mam teraz kamerki...  :dead:

paproch

Wow, robi wrażenie.  8D

Napisz proszę, skąd podkład muzyczny w pierwszym filmiku? Znam cholera ale skojarzyć nie mogę.

Edzia:
"9 OST"?

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

Lou_tzepher

Si, Coheed and Cambria "Welcome Home".

"The only things you HAVE to know are how to make enough of a living to stay alive and how to get your taxes done. All the fun parts of life are optional."
Randall Munroe
ODCHUDZANIE SZUFLAD: http://forum.knives.pl/index.php/topic,154709.msg1450933.html#msg1450933

Kern3l

Zdecydowałem się pobawić. W ostatniej chwili i nagrane pralką, ale jest! :grin:

[youtube=610,480]http://www.youtube.com/watch?v=BUutzd-w8ZA[/youtube]

Mattatyah

yay Kern3l nie chciałbym widzieć skutków nie udanej próby łapania 42 w zęby :D hmmm mój występ na FATOC chyba przesunie się z 2112 do 2113, nie mam czym ćwiczyć :< a może będziemy typować swoich faworytów z brokenbrains? :>