Reklama

TLIM Bushcraft

Zaczęty przez Krawcio, 29-07-2012, 20:58:51

Krawcio

Dwa zdjęcia z wycieczki w Świętokrzyskie.

WojaK

Jak dla mnie fajne fotki :-)

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Stn

jak byś mapę z fotki wywalił było by pięknie :-)

Pecado: Nóż nie penis - nie musi być wyprężony, żeby dobrze wyglądać na zdjęciu.

Trollsky

tak jak pisze Stn.

Ta mapa jest zbyt jaskrawa i Tlima mało widac na fotce :)

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

kamilkamil098

Mnie tam się podoba motyw z mapą (wiadomo, że był w GÓRACH ŚWIĘTOKRZYSKICH), ale ja się nie znam w sumie :P Moim zdaniem jest dobrze :)

InQuizitor

Oo teraz znalazłem.
Krawcio byłeś z wizytą i się nie zapowiedziałeś, nie ładnie  ;)
A zdjęcia i tak lepsze niż moje najlepsze  :rotfl:

luciusz

Też mam taką mapę :)

Do dzikich borów idę dzikich gór, między psy ...
Na pohybel skurwysynom piętnującym nożorobów !!!!

luciusz

I też tam byłem. Fajne lasy chodź gór prawdziwych brak.

Do dzikich borów idę dzikich gór, między psy ...
Na pohybel skurwysynom piętnującym nożorobów !!!!

Dexter

Zgodzę się z przedmówcami - mapa za bardzo odciąga uwagę od Tlim'ka. Gdyby leżała kilka cm za nim, poziomo, albo po prostu wchodziła w przymgloną GO, ale by było ją jeszcze widać... ;).

BTW - piękny Ci on! :slini:

Krawcio

Cytat: Dexter w 21-12-2012, 15:35:09

Zgodzę się z przedmówcami - mapa za bardzo odciąga uwagę od Tlim'ka. Gdyby leżała kilka cm za nim, poziomo, albo po prostu wchodziła w przymgloną GO, ale by było ją jeszcze widać... ;).

BTW - piękny Ci on! :slini:

I ja się zgadzam ;] nie pomyślałem wtedy - teraz się dopiero zaczynam zastanawiać nad kadrami i ułożeniem obiektów na scenie.

Cytat: luciusz w 19-12-2012, 23:05:35

I też tam byłem. Fajne lasy chodź gór prawdziwych brak.

I tu się zgodzę - fajne lasy, ale jak ktoś poluje na szczyty to nie w tych górach ;]

Dexter

Cytat: Krawcio w 21-12-2012, 16:52:08

I ja się zgadzam ;] nie pomyślałem wtedy - teraz się dopiero zaczynam zastanawiać nad kadrami i ułożeniem obiektów na scenie.

:kosunia:. To się nazywa rozwój ;). Dostrzeganie swoich, może nie tyle błędów, co nieudanych, możliwych do zrealizowania w lepszy sposób, koncepcji i wdrażanie ich w kolejny zdjęcia ;). Jeden z ważniejszych obok "foć foć foć" i "oglądaj oglądaj oglądaj" elementów samokształcenia fotograficznego :D.