Reklama

KYDEX i twory pochwopodobne

Zaczęty przez przeszczep, 20-08-2012, 17:21:56

przeszczep

a wczoraj takie ustrojstwo powstało. Miała być jak najmniejsza, jak najwęższa i w ogóle mini mini ;)

Uploaded with ImageShack.us

Sorry za zdjęcia, ale robione wczoraj w nocy na szybko...

kezsel

Nożyk fajny ale za zdjęcia to powinieneś dostać krzesłem :D :D :D

DARKdog

Pięknie to rozwiązałeś.

przeszczep

Za duży burdel jak każda pochew ma swój wątek, więc się scali wszystko w jednym, o :)

Mario

przeszczep

Pierwsza tego typu w moim wykonaniu i kilku błędów się nie ustrzegłem, ale chyba pasuje charakterem :)
Można podłączyć dużego i małego klocka :)

Robin_L

No ładna to ona nie jest... ale pochewki na hawki to wyższa szkoła jazdy. Moim zdaniem nie ma 100% skutecznego sposobu na bezpieczną i użytkową pochwę.
Kojarzy mi się z batmanem;)

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

przeszczep

no coś z tym batmanem jest :P

XkondorX

Mam ją w rękach. IMO idealnie pasuje, nic nie klekocze, wygodnie się przyczepia do paska i łatwo dobywa. IDEAŁ! Serio. Dzięki Szczepciu! :*

The true rebels always walk alone anyway.

DARKdog

Kondor ale żeś sobie ordyna sprawił. Graty.  ;P

Mr.Siwy

Cytat: DARKdog w 13-09-2012, 15:50:44

Kondor ale żeś sobie ordyna sprawił. Graty.  ;P

To normalne że każdy nosi EDC... 8D :rotfl:

podoba mi się

Sllipp

Zgadzam się z przedmówcą :D
A czy da się łatwo w Kydexie zrobić podłużne otwory, jak tu:

przeszczep

junasz

Pochewka jako taka zacna (choć odpływ jakowyś by się zdał), ale tej "zawieszki" nie rozumiem. Że niby tecklok do niej? Toż to wszystko razem grube będzie jak poważna siekiera.  :?

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

przeszczep

Tak, do niej teklok :) Tak miało być ;)

junasz

No to nie zazdroszczę noszenia.  ;)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

przeszczep

Bez przesady - przystawka odstaje pół centymetra od rękojeści, może ciutę więcej ;) Nie jest tak źle ;)

Z tego co pamiętam oczka są pod tekloka, ale właściciel bardziej na myśli miał paracord do mocowania ;)

miki1551

Sllipp

Hahaha, widzę, że obrazek ożywił temat. Chciałem się dowiedzieć tylko o poprzecznych otworach, jako nowicjusz, nie wiem jak Kydex się zachowa :)

przeszczep

Za duży burdel jak każda pochew ma swój wątek, więc się scali wszystko w jednym, o :)

A że sam nie mogę scalać, to trza się wysłużyć jakimś modem :P