Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

sklepy nożowe w Nowym Yorku

Zaczęty przez Hakas, 22-06-2005, 23:53:36

Blacha

witam
moja kobieta będzie w lipcu 2-3 dni w stanach i jeżeli będzie miała chwile to wyskoczy w miasto na zakupy
no i zamierza kupić jakiś nożyk sobie i cośpewnie mnie przywiezie
tylko pytanie gdzie w nowym jorku są sklepy nożowe

na jakieś zadupie czy niezbyt miła dzielnice nie pojedzie
a w centrum mogą być niemiłosiernie drogie sklepy ( w sumie nie wiem ja kto działa tam u nas zazwyczaj tak jest)

ktoś może coświe o jakiś sklepach w NY ??

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

mlodyraduh

Ja bym sie podłączył do pytania. Ale chodziło by mi bardziej o New Jersey a nie o NY, siedzi tam teraz moj kumpel i mam nadzieje ze mi cos fajnego wysle :)

pozdrawiam

mlodyraduh

Ps. Moj pierwszy post na TYM forum. Witam

lukaszki

a nie prościej - pod warunkiem że jest tam dłużej niż 3 dni - zamówić coś z netu na jego adres? na pewno będziej taniej niż w sklepie, chyba że trafisz na jakąś mega wyprzedaż

Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more

mlodyraduh

No w sumie to łatwiej   :)   :)  Ale tylko mnie. Pytanie Blachy zostaje  aktualne.   :)

mlodyraduh

Blacha

będzie tam 2-3 dni tylko - podpisze umowe i spada

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.