Reklama

Big Bear

Zaczęty przez paps, 28-08-2012, 14:34:31

paps

Grzegorzowi posypał się laptop, więc grzecznościowo wrzucam fotki takiego kawałka klasyki. Integral z D2, tapered tang i szlify wklęsłe oraz lustro. Na rękojeści mamut :) Całość około 30cm. Wyszedł niesamowicie lekki fighter :)

The Hawk Family Member

konik707

Ło matuńciu  8D ale cacuszko.

InQuizitor

Zodiak

Nóż piękny, tylko czy ta rękojeść z Mamuta sie nie rozsypie. Wyglada na taka kruchą. : :I

Puma

Ciężko napisać coś konstruktywnego zbierając szczękę z podłogi :slini:

rangy67

Prze,prze,przepiękny.Dla mnie ten nóż jest idealny. :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

ghandi20

junasz

Że wspaniały to i nic dziwnego... oczywistość jakby.  ;)  Ale pozamiatały mną te wyjścia szlifów dające w efekcie pancerny czubek.  8D

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

paps

Cytat: junasz w 28-08-2012, 15:14:04

Że wspaniały to i nic dziwnego... oczywistość jakby.  ;)  Ale pozamiatały mną te wyjścia szlifów dające w efekcie pancerny czubek.  8D

Chyba zasugerowaleś się cieniem z fotki pierwszej - czubek nie jest taki pancerny, szlify są do końca wklęsłe :)
The Hawk Family Member

malkontent

Światowo. Chciałbym tak umieć.

greg76

Przepiękny nóż! 8D

peppers1

mistrzostwo świata  8D

rambo

piękność, wykonanie PRO, jedyne piny jakieś takie bez polotu.

picie to jest życie, a nie zabawa, bo zabawa to kurwy i strawa!

junasz

Cytat: paps w 28-08-2012, 15:17:13

Chyba zasugerowaleś się cieniem z fotki pierwszej - czubek nie jest taki pancerny, szlify są do końca wklęsłe :)

Ano... z fotek 1 i 6...  :?  Swoją drogą - tak szlifowana "brzytwa" z pancernym czubkiem byłaby wielce interesująca.
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Bródkes

MISTRZOSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  8D 8D 8D
Jeden z moich faworytów w PCK  :D :D
Dokładność wykonania na fotce nr 4 miażdży system.  :slini:

wojtekn

tyle stali przerobic na wiory ;)

NIE ROBIE NOZY NA ZAMÓWIENIE
koń roboczy nie musi być uwalony gównem po samą grzywę, żeby był roboczy[pecado]
Cytat: Dagorn w 10-05-2006, 08:55:16
Nie każdy chce żeby jego wiedza (i niektóre kruczki podnoszące jakość i estetykę) wyszła, że tak napiszę - na jaw!

Mikko

Cytat

Integral z D2, tapered tang i szlify wklęsłe oraz lustro. Na rękojeści mamut  Całość około 30cm. Wyszedł niesamowicie lekki fighter

Chytrus

miałem w łapie  8D klei się do ręki i chodzi w niej *strasznie  :]

*strasznie - zajebiście, budzi najgorsze zabójcze instynkty  :shy:
Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

Jachu

Mamut jest pewnie przeszczęśliwy ze swojej kolejnej inkarnacji :)
Dzieło sztuki
Gratuluję!

kajtek

Jak widzę takie cudo to mam dylemat: zachwycać się jaki zajebisty czy marudzić jaki on nie praktyczny?

samotny łowca spławikow