Reklama

VG10 sprzedawany przez M&S kupiony za 100zl

Zaczęty przez jacek1973, 29-10-2012, 14:08:46

jacek1973

Witam

Czy zna ktoś ten produkt ? Zaryzykowałem i kupiłem go za 100 zl . Jak tylko przetestuje dam znać . Licze na pomocne info na temat tego produktu.

pozd początkujący kucharz 

homer

Pełno teraz takich noży, niestety zamknięta broda. Jeśli faktycznie jest z VG10, a pewnie tak to dobry zakup zrobiłeś.

sawim

Zamknięta broda i tylko 6 cali ostrza to wady. A zalety? Jeśli to faktycznie VG-10, to niezła cena. 

"Cofnij do tyłu..."

katz

Skóry różne: http://katzs-leathers.tumblr.com
Sprzedam

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia.

jacek1973

Szuja

no bo w 99% przypadków kupuje się nóż żeby działał od początku tak jak powinien...
jeżeli VG-10 do modyfikacji kosztowały by po 100zł to faktycznie znalazło by się pewnie paru którzy tak chcieli by się uczyć <-- włącznie ze mną...

tylko zadajcie sobie pytanie czy jest sens polecania czegoś do modyfikacji jak za 170zł (a na allegro czasem taniej) można kupić już całkiem niezły "gotowiec" w postaci slitbara z ikea z potwierdzonym VG-10 ???

stawiając się na miejscu użytkownika KOWALSKIEGO nie chciał bym posiadać wiedzy, sprzętu i ponosić ryzyka związanego z taką modyfikacją za "całe" 70zł...

" No, try not...do or do not, there is no try " (c) Yoda

Co i gdzie?

Deski i listwy

PiotrB.

Dziwny noz, facet napisal ze kupil noz za prawie 50 funciakow, a sprzedaje za 100zl. Hmm......

To bedzie chyba, nastepne moje nowe hobby

jacek1973

Jeszcze nie doszedł , wiec na razie mam go wirtualnie. Duzo kupuje w sieci i sa okazje bardzo często , ostatnio kupiłem nawigacje tomtom 1005 koszt w media ok 1000zl za 200zl , opis aukcji - nie ma gwarancji nie lapie sygnału gps. Okazało sie ze wystarczyło zaktualizować  soft i działa jak nowy.

jacek1973

Cytat: Szuja w 04-11-2012, 22:07:07

no bo w 99% przypadków kupuje się nóż żeby działał od początku tak jak powinien...
jeżeli VG-10 do modyfikacji kosztowały by po 100zł to faktycznie znalazło by się pewnie paru którzy tak chcieli by się uczyć <-- włącznie ze mną...

tylko zadajcie sobie pytanie czy jest sens polecania czegoś do modyfikacji jak za 170zł (a na allegro czasem taniej) można kupić już całkiem niezły "gotowiec" w postaci slitbara z ikea z potwierdzonym VG-10 ???

stawiając się na miejscu użytkownika KOWALSKIEGO nie chciał bym posiadać wiedzy, sprzętu i ponosić ryzyka związanego z taką modyfikacją za "całe" 70zł...

Mam już nóż szefa  , ten z tematu kupiłem do nauki ostrzenia i raczej jako pomocniczy nóż dla syna.

patrz niżej , kupiłem nie działał , mała modyfikacja i jest ok , Takie sa czasy , ze nie wiesz czy kupując nowe w pudelku nie będzie problemu. Potem dowiedziałem sie ze tom tom miał cala partie urządzeń nowych ,które nie działają i trzeba zaktualizować soft.