Reklama

Co to jest ????

Zaczęty przez Glock81, 01-02-2013, 18:54:32

Glock81

Cześć znalazłem ,,coś'' takiego  i nie mam pojęcia co to rączka z poroża a na oszczu jest coś wybite ale sie rozczytać nie mogę,chyba SOLINGEN może ktoś już miał do czynienia z takim czymś.

LUCYFER

Jasnowidząc, to by mógł być nóż, ale jak byś jeszcze foto wstawił...

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

Glock81

Glock81

bo pierwszy raz na forum

LUCYFER

Ja wstawiam za pomocą ,,fotosik manager'', są też inne sposoby, nawet tu na forum szeroko opisane. Użyj wyszykiwarki. I nie pisz posta pod postem, masz opcję ,,edytuj''.

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

junasz

Niezamaco.  :D  A ten mikrus to najprawdopodobniej jakaś bazarowa pamiątka z blaszki.

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

kill_gil

Jak duża jest ta princessa XXL?
:)
Dziwna kosa, dziwna...

Glock81

no właśnie że nie duża

Glock81

a długość tego czegoś wynośi 10cm

kill_gil

To na pewno rzutka średniowiecznych ninja!

Glock81

to by było przynajmniej coś :shades:

milord

Toz to tradycyjny bawarski nozyk do "Lederhose"  - wiec "trachtenmesser"  -lub inaczej tradycyjny niemiecki Jagdnicker, Nicker, Knicker ..itd.
Do wszelakich robótek mysliwskich i do dobijania zwierzyny - "Abknicken"
Wielkosc sugeruje, ze faktycznie raczej wyprodukowany do "Lederhose" - pewno dla jakiegos malca.
Wartosc ... moze 10 - 15 euro - patrzac za ile ida na e-zatoce.

Look:

http://www.bavaria-lederhosen.com/images/product_images/original_images/83_1.jpg

kali

Glock, nie pisz postów pod sobą.

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

junasz

Dzięki, milord. Dzięki forum i Tobie podobnym człek się uczy całe życie.  ;)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

stacho

trzeba być twardym Słowianinem a nie miękkim nindżą !