Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Najpiękniejsza w tej części Wszechświata pochewka na Pepersowego Cole

Zaczęty przez slawol, 19-05-2013, 19:07:46

slawol

materiały i technologia te co zwykle (może poza nową ,doskonałą apreturą)

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

InQuizitor

Łeeee, myślałem że będzie brzydsza, a tu jak zwykle....

maba

brony_

K O Ł O B R Z E G   ---> www.rezydencja.fajnewczasy.com

kfadrato

Orcanus

:D  Onanista w 100 % - tylko Oni mają takie silne łapy aby szyć , przekłuwać i drążyć .
Piękna jak zawsze .  :D

brony_

K O Ł O B R Z E G   ---> www.rezydencja.fajnewczasy.com

Jumbo

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

slawol

Cytat: Orcanus w 19-05-2013, 20:46:34

:D  Onanista w 100 % - tylko Oni mają takie silne łapy aby szyć , przekłuwać i drążyć .

:rotfl: :rotfl:
Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

stream

Cytat: slawol w 19-05-2013, 21:43:11

:rotfl: :rotfl:

Zawsze mnie ciekawiło jak mając takie oczy jak w awatarze takie proste szwy kładziesz  :rotfl:
Pochwa elegancka oczywiście.

junasz

Jest pięknie! A byłoby przepięknie, gdyby nie ten oczojebnie biały slam... zdecydowanie wolę niteczkę zgodną kolorystycznie z podłożem.  :)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

slawol

Cytat: stream w 19-05-2013, 21:52:03

Zawsze mnie ciekawiło jak mając takie oczy jak w awatarze takie proste szwy kładziesz  :rotfl:

kiedy szyłem tą pochewkę miałem taki avatar:

:D

Cytat: junasz w 19-05-2013, 22:14:00

Jest pięknie! A byłoby przepięknie, gdyby nie ten oczojebnie biały slam... zdecydowanie wolę niteczkę zgodną kolorystycznie z podłożem.  :)

co kto lubi ,mnie podoba się taki lekki kontrast nici :)

ps.beżowy , nie biały :winky:

junasz

Aaaa... to przepraszam - ja z tych, co widzą 3 kolory: biały, czarny, inny.  :winky:

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

dziab

Piękna!

Podoba mi się to ciemniejsze maznięcie przy krawędzi zachodzące na szew.

"Wałbrzych - szary to też kolor!" :D
"Never let an anchor drop"

peppers1

GepardCzester

Slawol przyznaj, że te szwy to jakaś super krawcowa Ci robi bo równe jak spod maszyny, nie no to na pewno nie jest ręczna robota :) Gdzie trzymasz te małe chińskie damskie rączki, co Ci pochwy obrabiają super maszynami zawodowo? Rewelka:)

"Nie ma to, tamto"

Buck

Zwykle mi się nie chcę  :D , ale tym razem muszę coś napisać, ponieważ Slawol normalnie zniszczył system tą pochewką. 8) Face to face :winky: prezentuję się znacznie lepiej niż na zdjęciach, barwienie również wygląda dużo lepiej. Krawędzie dopracowane, nawet przy szlufce wszystko zajebiście obrobione (sorry za nie fachowe nazewnictwo) :jezor: , nie za mientka  ;-P nie za sztywna, po prostu wszystko tak jak być powinno. :) Na pasku "siedzi" sztywno, beż żadnych luzów, nóż wchodzi i wychodzi bez większego oporu a jednocześnie jest na tyle stabilny że śmiało można nosić rękojeścią do dołu. Po prostu mega pochew  :winky: zarówno pod względem wizualnym i jak czysto użytkowym. Cóż mogę jeszcze rzec, zajebista robota, dzięki Sławek  :)