Reklama

Noże turystyczne z Biedronki

Zaczęty przez tapczan2012, 17-06-2013, 12:39:32

tapczan2012

Witam
Znalazłem info o nożach turystycznych które będą sprzedawane w biedronce. Warto coś takiego kupić za 15 zł? Jest to lepszy wybór niż zakup na bazarze?

Opis i zdjęcia tutaj: http://produkty-z-bdr.blogspot.com/2013/06/noze-turystyczne-z-biedronki.html

WhyDuck

Cytat: tapczan2012 w 17-06-2013, 12:39:32

Warto coś takiego kupić za 15 zł?

Nie.

Jest to lepszy wybór niż zakup na bazarze?

To takie samo porównanie, jak: Czy kupić kiepskie pomidory za 5 zł/kg w sklepie A, czy kupić kiepskie pomidory za 4,99 w sklepie B.*

*Oczywiście pomidory są przykładowe, da się kupić dobre za 5 zł :)
Nie pisuję z analfabetami.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie próbują ubrać tego w słowa.

www | grafika | reklama

sklep knives.pl

kosiarz

A kiedy te noże będą w biedronce? Mam z ta firmą na pieńku ;p więc chyba poświęce jednego czteropaka, kupię i sprawdzę co on wart po swojemu. Nie omieszkam wszystkiedo udokumentować ;D O ile tylko uda mi się go kupić....

P.S. A już doczytałem od kiedy ;D Zapolujemy ;p

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

mr_neox

te tanto z obrazka wyglądają, wypisz-wymaluj jak podróby sogów z allegro :rotfl:

ja tam jednak uważam, że za 15zł to lepiej 6 piwek w stonce kupić i być szczęśliwym przez cały wieczór... :shy:
jakoś rok temu był podobny temat, ktoś tam się zapierał, że genialny nóż kupił, jak znajdę to przykleję ;P
ps. Ordo gdzie jesteś? :shades:
Si vis pacem, para bellum

laferty

Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić.

Dura

Kup sobie piwerka jak już wspomnieli a jak chcesz coś do 15 zł  :jezor:  to kup cold steela kudu za 20 zł :D

Luminous65

Powiem ci tak ten nóż wytrzyma ci góra 3 miesiące, a jak będziesz go dużo używał to miesiąc.

Ja kiedyś kupiłem coś podobnego i szkoda mi było bo raz rzuciłem w drzewo tak dla zabawy i się rozleciał, więc idź za radą innych.

PS. Ta blokada szybko się zużywa i łatwo ją uszkodzić, chyba, że kupisz porządny nóż tego typu.

MrBebo0010

E tam. Ja grzybiarza chętnie kupię

Luminous65

Cytat: MrBebo0010 w 17-06-2013, 21:38:05

Ale pomyśl co nim więcej zrobisz.

A tak jeszcze ode mnie jak chcesz scyzoryk to poproś dziadka/tate by ci dał jakiś starszy

Glaca

Witam
Znalazłem info o nożach turystycznych które będą sprzedawane w biedronce. Warto coś takiego kupić za 15 zł? Jest to lepszy wybór niż zakup na bazarze?

Opis i zdjęcia tutaj: http://produkty-z-bdr.blogspot.com/2013/06/noze-turystyczne-z-biedronki.html

To tak jak byś na forum miłośników win francuskich spytał czy warto kupić Kelerisa z Biedronki (było kiedyś takie wino, nie wiem czy jeszcze jest) :)

MAJSTER ===>

kosiarz

A ja mam zamiar go kupić  :] o tak tak, kupię jeśli mi się uda  :] i go popsuję z premedytacją. Udokumnetuję to jak łatwo się popsuł i zrobię wszystko aby cały świat się dowiedział. Na koniec go rytualnie rozpiżdżę młotkiem na kowadle i wszystko nagram ;D

www.stalowypiotr.eu

...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

djarab

Cytat: kosiarz w 17-06-2013, 22:29:19

Na koniec go rytualnie rozpiżdżę młotkiem na kowadle i wszystko nagram

Jaaaaaa, chcem to widzieć!

Hanys Przodowy

kosiarz

Mówisz i masz ;D Już się normalnie nie mogę doczekać. Tylko jak moja biedronka stanie na wysokości zadania... bo u mnie to ptaki zawracają, taka dziura ;D

www.stalowypiotr.eu

Ypoznan

Cytat: MrBebo0010 w 17-06-2013, 21:38:05

Za 16 zł można kupić sierpaka Gerlacha. 5763 razy lepszego. :)
Cytat: kosiarz w 17-06-2013, 22:29:19

A ja mam zamiar go kupić  :] o tak tak, kupię jeśli mi się uda  :] i go popsuję z premedytacją. Udokumnetuję to jak łatwo się popsuł i zrobię wszystko aby cały świat się dowiedział. Na koniec go rytualnie rozpiżdżę młotkiem na kowadle i wszystko nagram ;D

To "trochę" nieobiektywne podejście. Zakładasz z góry wynik i pod to założenie wykonujesz testy. W taki sposób można udowodnić, że wszystko jest do d... :)
Chociaż raczej nie mam złudzeń, że te akurat noże są.
Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

brony_

To już lepiej paczkę prezerwatyw kupić...

K O Ł O B R Z E G   ---> www.rezydencja.fajnewczasy.com

kosiarz

Cytat: Ypoznan w 18-06-2013, 00:30:08

To "trochę" nieobiektywne podejście. Zakładasz z góry wynik i pod to założenie wykonujesz testy. W taki sposób można udowodnić, że wszystko jest do d... :)
Chociaż raczej nie mam złudzeń, że te akurat noże są.

A ja wcale nie mam zamiaru być obiektywny, jak pisałem, mam z ta firmą na pieńku i głównie dla własnej satysfakcji poświęcę te 15 zł ;D
www.stalowypiotr.eu

RDZANIO

Mi grzybiarz się podoba i go kupię jak będzie u mnie w biedro, ot tak dla zabawy :P.

tapczan2012

Poczekam na wasze testy i się zastanowię nad kupnem.

kosiarz

Po moim teście jedyne co będziesz chciał, to wysadzić tą firmę w pi..du ;D więc na mój obiektywizm nie licz :)

www.stalowypiotr.eu

Diabelek

Pracowałeś tam? Czy schlałeś się VIP'ami? ;)

"Wciąż zadziwia mnie, czemu ktokolwiek, kiedykolwiek mógłby chcieć czegoś więcej niż SOCOM"
Microtech: Socom, M-Socom Combo; ER Shrapnel; Joah; PiTiN; LM Wave
SF: M6, Kroma, HS2, L1; HDS U60; Inova: X5, X0, X1 SSC&lambda