Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Nóż z Allegro

Zaczęty przez rc36, 12-09-2013, 21:49:17

rc36

Witam.
Znalazłem na Allegro taki nóż http://allegro.pl/a7-noz-japonski-damast-certyfikat-wyprzedaz-i3484664957.html i mam pytanie czy wart jest swojej ceny, czy lepiej szukać czegoś innego.

LUCYFER

Z japonią i damastem ma to tyle wspólnego co miska ryżu...

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

rc36

Spodziewałem się że to Chińska podróba, ale pytanie czy chociaż damast jest prawdziwy bo u nich wszystko jest możliwe.

LUCYFER

Cytat: rc36 w 12-09-2013, 22:11:13

Spodziewałem się że to Chińska podróba, ale pytanie czy chociaż damast jest prawdziwy bo u nich wszystko jest możliwe.

Bitch please... :rotfl:
Jak znajdziesz w tej cenie damast to biorę ze 200szt i dam Ci dobrze przy tym zarobić... ;-P
Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

rc36

Swatch

Cytat: rc36 w 12-09-2013, 22:11:13

Bądż uprzejmy na Bazarku obejrzeć damasty i wszystko bedzie jasne .