Reklama

Chocolate 35/2013

Zaczęty przez Pavulon, 15-09-2013, 10:38:00

Pavulon

głownia :N690 imp wawa
rekojeść :Stabilizowany korzeń orzecha , stabilizowana czeczota klonowa , cios mamuta , nowe srebro , fibra ....i powrót
marnotrawnego..... pina ze starych zapasów by haineken  :winky:

Szuja

piękna czekoladka...

" No, try not...do or do not, there is no try " (c) Yoda

Co i gdzie?

Deski i listwy

Don

bardzo fajnie to współgra wszystko, ładne kolory. Świetny nóż wyszedł  mimo, że jak na Ciebie to prosty.

Trollsky

widzę wziąłeś sie za budżetowce :) :rotfl: :rotfl:   

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

WojaK

Niby wszystkie bardzo podobne, a jednak każdy oryginalny i piękny :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

WojaK

Daj mi go z jakiejs okazji :-)  Moze byc weekend :-)

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Pavulon

Pavulon

Czekoladowy prezent dla mojego stolarza  :)
Po małym liftingu ...z pochewką i krzesiwkiem .

demon

Przepiękne. Zaczynam być twoim fanem :)

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

OldiR

Niom niom :slini:
Jest tak dokladnie i pieknie wykonczony.....cudo
Szczesciarz z tego stolarza

Pavulon

Pewne jest jedno że nie będzie leżał bezczynnie .
Stolarz to miłośnik taplania w błocie na quadzie ....a każdy wyjazd bedzie nacinał na pochewce :P
pierwszy już zrobił ....jak mu przywiozłem  :heart: ...normalnie wariat  :special:

junasz

Kurna, sam już nie wiem, która wersja bardziej mi się podoba...  :?

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Pavulon

Ale to jest ten sam ...nóż :P

Marek Muniak

Pav! przy Twoich nożach można dostać rozdwojenia jaźni. Nie dziwię się Junaszowi. Można zwariować. Materiał, wykończenie to istny obłęd.

Owoc żywota mojego je ZUS.