Reklama

Pierwsza kabura Sławola

Zaczęty przez pekin, 04-12-2013, 22:07:16

pekin

Przyszła kryska na Matyska , bronił się rękoma i nogami ale w końcu uległ i ... ta dam mistrz Sławol szyje dla mnie swoją pierwszą w życiu kaburę .
Nie pytajcie jaka to skóra nie znam się ale już widzę że będzie zajebiście .

"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad.
Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!"
High Standard Supermatic, MAG-95, Anschutz 2007/2013, Mosin 1891/30,,Smith & Wesson 686, Jericho 941, Taurus 85, AK 47, PPK 22 lr "imperator"

Jumbo

Slawol, przypierdol kilka gwoździ i daj Pekinowi!! Na ścianie sobie powiesi!!!

Czekam na efekt końcowy i fotki Krzycha!!!!!

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

pekin

Jumbo jak Sławol cie posłucha to na ścianie powieszę twoją głowę  :rotfl:

High Standard Supermatic, MAG-95, Anschutz 2007/2013, Mosin 1891/30,,Smith & Wesson 686, Jericho 941, Taurus 85, AK 47, PPK 22 lr "imperator"

involeth

Pekin, a kule wyjąłeś? Żeby sąsiada przez ścianę nie zastrzelił - suszarka i magnum to nie żarty :P ;)

Jumbo

Lepiej moją dupę powieś! Będzie schowek na amunicję i zaczep na pas od broni!!  :rotfl:

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

Masta Hobbyt

sory Sławek, ale nie mogłem się powstrzymać :D to foto ma taki potencjał "obróbkowy" :D:D

Uploaded with ImageShack.us

no i powodzenia przy kaburze! :D

pekin

Jumbo ja mieszkam w bloku a nie w jaskini , ściana z cegły ma swój udzwig  ;-P :D :rotfl:
edzia Fotka u góry mnie rozjebała  :rotfl:

indor9999

Cytat: Masta Hobbyt w 04-12-2013, 22:40:35

sory Sławek, ale nie mogłem się powstrzymać :D to foto ma taki potencjał "obróbkowy" :D:D

Uploaded with ImageShack.us

no i powodzenia przy kaburze! :D

okurdefaja

meteo

junasz

No, dobra... fotki z warsztatu (zacnie urozmaicone) są... a gdzie finalne fotki kabury przedmiotowej, się pytam się ?!

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

meteo

Kabura gdzie?Pewnie nie skończył bo dziewczyna przerwała :jezor:

WOJPAP

Ale afera !!!
@Pekin a komuś Ty broń wysłał!!!
Toż to nie żaden @Sławol   :rotfl: :rotfl: :rotfl: .
@Sławol to porządny pocztylion , a to to .
Toż to jakiś rastahippis jeszcze Ci zabawkę popsuje i postrzelasz se jak pukawkę na odpuście kupisz .
Widzieli w Złotopolskich jak wygląda listonosz .

pekin

Nic nie wysłałem byłem na miejscu .
Miałem wstawić fotki ale wiecznie nie było kiedy ... teraz nadszedł czas . Po intensywnym używaniu nic się nie zepsuło i wszystko działa jak należy

mr_neox

a te pociski to na slonie? ;-) hry hry hry

Si vis pacem, para bellum

WOJPAP

Cytat: mr_neox w 01-10-2014, 18:39:03

a te pociski to na slonie? ;-) hry hry hry

Nooo Jumbo coś już o tym przebąkiwał ;-)

pekin

Ta amunicja może służyć do wszystkiego , do polowania na dziki ,jelenie i niedżwiedzie (tam gdzie wolno polować z broni krótkiej ) . Może też służyć do polowania na "nołplisy" jeśli zapędzą się do cudzego domu bez zaproszenia  ;>  . 940 J energii na wylocie z lufy i odpowiednio ponacinany pocisk robią swoje . Ołów szkodzi szczególnie przy wylocie z lufy  ;-P 

Rico

Jeżeli to są fabryczne Hallow Point'y (?) to co to niby jest to czerwone cuś robiące za czoło pocisku

Pekin, na na twoim miejscu bym wymieszal FMJ i JHP (co drugi nabój). Pełnopłaszczowe żeby pierwszy strzał dostarczył "szoku" a grzybkujace żeby "dopieścić" delikwenta. ;)

Co do kabury - Sławol robił, na rekasie był ;) więc nie mogło być lipy. Ja bym nalegał coby skóra w ciemniejszym odcieniu była (tym samym co rękojeść) ale to kwestia gustu.

graf

Cytat: Rico w 06-10-2014, 22:14:35

Jeżeli to są fabryczne Hallow Point'y (?) to co to niby jest to czerwone cuś robiące za czoło pocisku

Czepiec balistyczny

Ewentualnie to szminka jest. Przy trafieniu koloruje na czerwono.

Najlepsze polskie noże do rzucania
http://grafknives.pl
Polub na FB
https://facebook.com/grafknives

Rico

Domyśliłem się że chodzi o poprawę aerodynamiki ale chodziło mi o nazwę. Człek uczy się całe życie. ;)

Sam pocisk nawet bez tego czepca jest lepszy niż szpinka - pomaluje na czerwono nie tylko usta ...  :rotfl: