Reklama

Portfel i etui "herbowe"

Zaczęty przez Masta Hobbyt, 18-01-2014, 16:02:48

Masta Hobbyt

Czołem!

Powstał taki oto prosty konstrukcyjnie zestawik ( foremke gwizdnąłem, na prośbę zamawiającego, od naszych forumowych kolegów, mam nadzieję że sie nie gniewacie :) ) a na zestawiku herb ślepowrona! Dzięki wielkie dla Wicka który poratował niebieską nicią! Tak czy siak jednak musze zanabyć gdzieś cieńszą tak ze dwa rozmiary ;)
foty ... no wiem wiem, są z dupy, sory :P

pozdro
hobbit

indor9999

nie mogłem sie wstrzymać
"Mógłbyś być bardziej perfekcyjniejszy"

RNL

Jaruzelskiemu herb zrobiłeś? Swoją drogą, ma herb Ślepowron, całe życie problemy ze wzrokiem i przewodniczył WRON...

Co do pracy- nie mam zastrzeżeń, choć nie wiem czy czarna lub czerwona skóra nie byłaby lepsza.
,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

Masta Hobbyt

Cytat: indor9999 w 20-01-2014, 22:27:44

nie mogłem sie wstrzymać
"Mógłbyś być bardziej perfekcyjniejszy"

to nie tak szło, on powiedział "o widze że można zrobić bardziej perfekcyjniejsze" :D ahh farmerownia, aż sie łza w oku kręci :D

RNL -  już ktoś mnie pytał o Jaruzelskiego hehe, zapewniam, nie dla niego ;) a faktycznie, jego postać i herb, ścisle powiązana hehe
a co do kolorów etc, wszystko było narzucone z góry :) ja tu tylko sprzątam ;)

RNL

Jak mi kiedyś palma odbije, to zamówię u Ciebie portfel z moim herbem, albo etui na stetoskop, to byłby czad ;)

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Masta Hobbyt

ooo no to z czysto egoistycznych pobudek życzę zdrowego odbicia :D dokorze!:>

RNL

Tylko, że mój herb w dobie gender zaczyna nabierać dziwnego wydźwięku :)

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Masta Hobbyt

wypadałoby powiedzieć "w dupie miejmy gender" ale to też może dziwnie zabrzmieć hehe, podrzuć kiedyś ocenimy jego "brzmienie" ;)

RNL

Nie chciałbyś mieć w dupie jednorożca :D

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Masta Hobbyt

z racji tego że zestaw do mnie wrócił, wrzucam kilka lepszych fotek i zapraszam do licytacji, można tanio wyrwać a może jakiś "ślepowronów" mamy na forum :) o tutaj wisi http://forum.knives.pl/index.php?topic=157200.msg1512779#msg1512779