Reklama

Teczka / aktówka

Zaczęty przez Grover, 20-01-2014, 23:35:16

Grover

Coś większego tym razem. Teczka/aktówka A4. (zeszyt a6)

Pozdrawiam
Mateusz

www.mkleathers.pl

Także na Facebook'u

Masta Hobbyt

elegancja francja! :) wykonanie cóż, prezycja jak przy Twoich pasiorach zegarkowych tyle że w rozmiarze XXXL hehe a ten kolorek jest megaa soczysty i "Smaczny" to te farbki fiebing`s?

Grover

Tak, burgund fiebingsa. Najśmieszniejsze to to że klient chciał taki kolor więc zamówiłem z Hameryki. Tydzień po tym jak przyszła się dowiedziałem że Marki mają .....

www.mkleathers.pl

Także na Facebook'u

pitersek

Pięknie, perfekcja w każdym calu. Miło patrzeć ;).

Pitt

Skory to chyba poszlo z 1m2 minus straty (dziury, nierowne brzegi, etc). Nie tania sprawa...
Jakie zastosowales wykonczenie po malowaniu? Ja mam zle doswiadczenie w pracy z tymi barwnikami (kolor brudzil i nic i wszystko dookola).

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Grover

W sumie nie dramatycznie z tą skóra. Najtrudniej było znaleźć kawałek który miałby centralną część bez skaz. Z odpadów będą paski  :) Po malowaniu "poleruję" całość szmatką. To ściągą pigment, który może zostawać na powierzchni. Później olej i jakieś tłuszcze i kondycjoner.

www.mkleathers.pl

Także na Facebook'u

Fork

Ojejku, ale piękna! Szukałam czegoś takiego slowbag.pl/thumbnails/product/434/960x960/38504003b-teczka-skorzana-slow-business-77bca41b.jpg, tylko właśnie w takim mniejszym formacie, bardziej do ręki i natknęłam się na to bordowe cudo:) musiałam skomentować:)