Reklama

Jak zatkać dziurę!

Zaczęty przez vava, 04-03-2014, 00:39:55

vava

Drogie Bravo!
Dorwałem ostrą sztukę, ale jej dziura mnie odrzuca... Jak anus pająka...

Czym toto zapchać przy oprawianiu?
Chwilowo nie mam czym pstyknąć (k*** mam w chałupie 300 aparatów, z czego większość starsza od moich rodziców, ale akurat wszystkie nowomodne syfry poszły się j***), więc ze strony producenta:
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=65
Przekłamane, bo w rękojeści dziurki są inaczej, ale mnie chodzi o tą na płazie... Jak się tego badziewia pozbyć?
Myślałem, czy by nie włożyć tam kawałka zmiękczonej miedzi i nie zaklepać, tylko się boję, czy to nie rozerwie oczka, albo nawet jak nie, czy nie zrobi ogniwa?
Ktoś kiedyś szpunował takie dziury?
Victoria vale, et ubique es, suaviter sternutas

LUCYFER

Spasuj łuskę po naboju...

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

Player

Zalać jakimś solidnym dwu składnikowym klejem i wypolerować na równo.
Skuteczne, bezpieczne i odwracalne :)

.
.
.
.

mamcar

Piotr Bialy

Najlepszym rozwiazaniem w tej sytuacji, bedzie po prostu ja polubic.

dar007

Cytat: Player w 04-03-2014, 08:38:36

Zalać jakimś solidnym dwu składnikowym klejem i wypolerować na równo.
Skuteczne, bezpieczne i odwracalne :)

Czymś transparentnym może? Koloru stali i tak nie uzyskamy, a w środek jakiegoś pająka?

Horus1911

Zalać żywicą z proszkiem GITD :)

Prawda to dziwka

krzem

To skromny człowiek, z byle gównem nie wyskoczy.

Puma

Kawałeczek pręta nierdzewnego, dopasować tak żeby brakowało 2-3 setki, schłodzić do -50 albo niżej, ogrzać blanka do +100 i wcisnąć, potem wyszlifować na równo ;)