Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Cold Steel Recon 1 Tanto - czarny skurczybyk.

Zaczęty przez Dexter, 08-03-2014, 19:41:27

Dexter

Takie tam w sumie bardziej z pierwszego zajarania nożem, niż artystyczne, ale... :shy:.

Będę potem dodawał kolejne gniotki, bo za kolejny wątek z cyklu "Pokaż swojego/swoją..." chyba byście mnie zbanowali :rotfl:

Pozdrawiam,
Dex.

InQuizitor

Takie tam, mało artystyczne...skromniś *ebany  :rotfl:

Ech, extra obrazki!

maba

E, bez szału. Takie zwykłe Dexowe, w 5 minut :D

Z kociakiem słodkie: "Co te człowieki kupujo, pojebane jakieś.."

tessio

Dexter

Cytat: InQuizitor w 08-03-2014, 19:43:58

Takie tam, mało artystyczne...skromniś *ebany  :rotfl:

Ech, extra obrazki!

Tak jak Marek napisał niżej - takie se w 5 minut...

Cytat: maba w 08-03-2014, 19:51:53

E, bez szału. Takie zwykłe Dexowe, w 5 minut :D

Z kociakiem słodkie: "Co te człowieki kupujo, pojebane jakieś.."

:rotfl:. Thx pany :*.

Koteł - naprawdę położyłem nóż na chwilę na fotelu, co by se 'setting' ustawić - zaczął łapą trącać noża, więc mu dałem do poklikania, niech też coś ma od życia! :D

Cytat: tessio w 08-03-2014, 19:53:37

Pierwsze i drugie - miazga 8D

Ło jak Ty takie rzeczy piszesz, to aż mie się rumieńce na licach pojawiajO! 8D :D. Thx!

tessio

Czwarte też bardzo, bonus bardzo fajny, trzecie mi nie pasuje do reszty :winky:

Holy_crap

Dwójeczka ładniusia... Taka Artys(tak)tyczna  ;-P

Dexter

Dziękuję Panowie ;). To za te słodkie słowa, kolejna porcja gniociszczy :D.

Mikko

Żeś se wybrał wątek. :rotfl:

Chociaż fotki całkiem całkiem i nóż ładny.
Dex, mam nadzieje, ze w końcu go rozłożysz do końca, na potrzeby fotek? :jezor:
R1 najlepiej wygląda jak dla mnie na jakimś spracowanym blacie/łonie przyrody/zardzwiałym złomie w klimacie Stalkera. Nabierze klimatu, gdy straci trochę* farby przy użytkowaniu.  ;> Póki co fotki chociaż na wysokim poziomie, to nie mają dla mnie klimatu.
*A najlepiej całą, bo w sumie to obraza dla dobrych powłok, by to czarne gówno powłoką nazywać ;-p

Dexter

Cytat: Mikko w 11-03-2014, 13:28:52

Dex, mam nadzieje, ze w końcu go rozłożysz do końca, na potrzeby fotek? :jezor:

R1 najlepiej wygląda jak dla mnie na jakimś spracowanym blacie/łonie przyrody/zardzwiałym złomie w klimacie Stalkera. Nabierze klimatu, gdy straci trochę* farby przy użytkowaniu.  ;> Póki co fotki chociaż na wysokim poziomie, to nie mają dla mnie klimatu.
*A najlepiej całą, bo w sumie to obraza dla dobrych powłok, by to czarne gówno powłoką nazywać ;-p

Niedługo, bo póki co nieśmiały jest :rotfl:.

Poczekaj poczekaj, za tydzień jadę do rodziców, tam warsztat, garaż, ogród - się trochę napracuje i nabierze charakterku :D.
Powłoka faktycznie, mogła by być jak w chińczykach, ale i tak ma swój urok i celowo zdejmować jej nie mam zamiaru ;P.

TDK

Wszystkie fotki słabe i nie pasują do Galerii. Za ostre światło, częściowo brak ostrości obiektu, nieciekawe kadrowanie i kompozycje. Piszę tak mocno tylko dlatego, że wiem, że potrafisz lepiej.

Dexter

Cytat: TDK w 12-03-2014, 01:42:21

Wszystkie fotki słabe i nie pasują do Galerii. Za ostre światło, częściowo brak ostrości obiektu, nieciekawe kadrowanie i kompozycje. Piszę tak mocno tylko dlatego, że wiem, że potrafisz lepiej.

A jak robię stonowane, ciut w stylu fade, to marudzicie, że mdłe :cry:... No jak baby :rotfl:. Proszę o przeniesienie do Atelier, skorom galerii niegodzien ;>.

Krytykę przyjmuję i za nią dziękuję, ale dalej robię swoje - jak zawsze, tak już mam ;P.

P.S. Jeszcze do ostrości się odniosę, bo to mój ulubiony typ uwagi - z nią mam jak pewna postać w "To ja złodziej" miała z kobietami "ładną zawsze wyd**ce a i brzydką chętnie posunę" ;P - zatem lubię ostrzyć na całe obiekty, ale i małą GO chętnie stosuję ( to nie fotografia produktowa ;) )

Holy_crap

Wszystkim nie dogodzisz. Nóż ostry to światło i kontrast też muszą być ostre ;)  styl trzeba trzymać a Ty swój definitywnie wypracowałeś (a przynajmniej spyderco fanpage tak głosi) a krytyka - dobra rzecz :P

Dexter

Cytat: Holy_crap w 12-03-2014, 10:40:20

Wszystkim nie dogodzisz. Nóż ostry to światło i kontrast też muszą być ostre ;)  styl trzeba trzymać a Ty swój definitywnie wypracowałeś (a przynajmniej spyderco fanpage tak głosi) a krytyka - dobra rzecz :P

I tak właśnie niestety - albo stety - mam, że to chyba bardziej mój styl, niż trzymanie się ustalonych ram "poprawności", mnie definiuje (swoją drogą, IMO sztywne ramy i "sztuka" to trochę oksymoron... , ale i dyskusja na inny wątek).

W każdym razie cieszy mnie zainteresowanie (nieistotne, z jakim skutkiem) bo to też objaw jakiejś aprobaty dla moich wyopocin i za nią dziękuję.

Dexter

Kolejna porcyjka nieostrych, krzywych i w ogóle (wstawcie sobie co chcecie) fotek :D.

Mikko

Piniolski

Te warsztatowe na prawdę bardzo klimatyczne  :grin:

Martwię się tylko, że będę musiał odkupić sobie Recona  :/

Większość pieniędzy wydałem na noże i alkohol. Resztę po prostu zmarnowałem ;-)

gadzeciarz

Świetne zdjęcia-pogratulował!
Mają kapitalny klimat i to mi się w nich bardzo podoba.

"wiec żyj na huśtawce życia,żyj!!! Bo tylko raz dany nam czas"

tessio

Dexter