Reklama

gb - Portfel - najmniejszy międzynarodowy

Zaczęty przez smurv, 15-04-2014, 13:00:24

smurv

Taki tam pierwszy z resztek dla siebie, może nie ostatni. Skóra bydlęca, grubość 0,8-1,2mm, Kenda i inne cuda. Szyty tylko dwiema nitkami. Jest to najmniejszy możliwy wymiar pasujący do euro, dolarów funtów i polskich złotych. Trzy karty wystarczają, i trochę drobniaków. Za jakość zdjęć przepraszam.

bestsiwy

Świetny projekt i wykonanie :) Kiedyś szukałem czegoś takiego.

Player

Mi tez się podoba. Prosty, płaski to jest to!

.
.
.
.

maba

eddieiron

tej daj mi go, ty se uszyjesz :D a poważnie to bardzo fajny i czysto zrobiony :winky: :slini:

Sarna

Cytat: eddieiron w 15-04-2014, 13:48:14

bardzo fajny i czysto zrobiony :winky: :slini:

o to, to, właśnie :). Naprawdę kawał dobrej roboty.
Jak zpainana kieszonka na monety?

smurv

Eddieiron eee dla ludzi to ja mam ładniejszą skórę.

Gotherd, trafne pytanie. Ja w żadnych swoich produktach nie używam "metalowych akcesoriów" chyba że jest to stal nierdzewna. Dlatego i tutaj nie ma tandetnego guzika/napy itp :winky: .  Sam portfel ma być na mniej więcej 10 lat więc to by mnie tylko wkurzało. Sama kieszonka nie jest z dodatkowymi bocznymi "mieszkami", bo sam nie nosze za dużo złomu - a wszystko regularnie ląduje w skarbonce. Wszystko jest tak pomyślane że jeśli nie nosi się za dużo bilonu to nawet groszówki nie wypadają.

A sam projekt jest na tyle uniwersalny i wcześniej zaplanowany że kieszonka może być z mieszkami/mieszkiem a klapka mocowana na szlufkę :) .

Dzięki za miłe słowa. Teraz by się przydał jakiś większy dla tych co noszą dowód rejestracyjny...

smurv

Ponieważ się spodobał.. Czarny idzie w świat, brązowy do wzięcia ;).

Przepraszam za paprochy ;P.

eddieiron

no to biorę za free jak rozdajesz ;-P 8D ,ładniutkie oba są ,i bardzo czysto,równo zrobione 8D

smurv

eddieiron on będzie na ciebie czekać $_$ :P