Reklama

GREEN LADY od Tektona

Zaczęty przez Tekton, 08-06-2014, 16:01:20

Tekton

Mój pierwszy wątek w tym dziale i jeśli mnie nikt nie wyrzuci, to będę tu pokazywał skończone noże, których wersje robocze dalej będą w dziale knifemaking.
Na początek jako się rzekło, GREEN LADY:
stal: K110 3,5mm
zielona stabilizowana palma i trochę mosiądzu
całość 22 cm

Pochewka jeszcze trochę nieporadna, ale to moje początki w tym temacie i pierwsza tak pracochłonna.
Lico w środku i na zewnątrz, aplikacja zielona skórka kozia tłoczona w jaszczurkę, szycie zielony slam.
Szukałem prawdziwej zielonej żabki albo jaszczurki na knifeshow, ale nie znalazłem.

[/size][size=78%] [/size]

Następne noże i pochewki pewnie będą lepsze oczywiście dzięki waszym krytycznym uwagom, na które liczę.

harins

Co tu krytykować? Świetny nóż i pochwa:)

junasz

Forum uczy, forum radzi... a ta Zielona Dama najlepszym tego przykładem! Jeżeli Twój pierwszy nóż i pochewka tak ( 8D ) wyglądają to dodaję wątek do obserwowanych.  :D

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

kosiarz

To jego pierwszy wątek w PCK ;p A nóż nie pierwszy hehe... do tej pory pokazywał w knifemakingu, ale ugiął się pod presją i namowami ;p
Piękny nóż :) I jak zawsze dla mnie, Twoje fileworki niedoścignione :)

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

piotrbati

junasz

Ano, wiem, że pokazywał wcześniej oprawy różnych głowni... ale to chyba pierwszy współczesny zrobiony od zera.

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

seth13

Kolejna torpeda Tektonie :slini:
Nie widzę powodu by cię ktos miał wygonic  ;)

mitryl

Naprawdę świetny nóż :) brawo :D

I rzekł do człowieka: Oto bojaźń Pańska, ona jest mądrością, a unikanie złego rozumem.Job. 28:28
Marana Tha