Reklama

Chłodny

Zaczęty przez slawek-63, 23-06-2014, 12:45:46

slawek-63

Stal K110 grubość 4.5 mm. Długość całkowita 262mm, rękojeść 127 mm, szerokość głowni 36 mm. Okładziny g-10

piotrbati

nooo...o :)
a nawet bardzo Nooo! :D

turin

Podoba mi się, gdyby miał 6" trudno byłoby się oprzeć, taki combat/survival/tactical bez wiochy i przesadnego zapasu mocy. Trochę jak STS od BKT, ale fajniejszy. Szlif pełen płaski czy z convexem? Co to jest K110?

Why so serious? Przed zjebaniem mnie zapoznaj się:  http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Bona

Miłego dnia i wszelkiego szczęścia życzę

maba

Ale mi się widzi! Kapitalny skurczybyk :heart:

Barni

gdyby miał normalną satynę a nie maszynową i nacięcia na grzbiecie to bym zaślinił klawiature ale i tak jest opad szczeny

"Kolejny przedmiot wprawia w lot, gwałtowny mojej ręki ruch na trajektori lotu ściana, a wciąż jest tyle do rozjebania"
---------
--------
Poroże jelenia z różą kupie!!!

Aleks

Cytat: turin w 23-06-2014, 14:00:22

Co to jest K110?

To samo co D2 i plus minus to samo co NC11LV tyle tylko że od Bohlera.
Nożyk taki jakie lubię. Chociaż wolałbym tak jak Barni satynę nie maszynową i tak z dodatkowe 4cm, ale to już taki mój widzimiś :D
Mój dział: https://forum.knives.pl/index.php/board,368.0.html

Wszyscy mają... no to mam i ja:

FB

Jasiek

Ale ładny!

Wszystko się podoba: od kształtnej fałszywki, przez czoło okładek równoległe do wyjścia szlifu, po powabną dupkę.

duże rękojeści mają wielkie zalety; małe też mają niemałe...

Szymon602

Nożyk śliczny, proszę o więcej zdjęć, czubek ostrza ukryty w kapeluszu :slini:

slawek-63

Więcej zdjęć

killrathi

robisz rewelacyjne noże :)

Chytrus

Zajebiście piękny nusz  :slini:

Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

NEPENTHE

Zodiak

Przeoczyłem :'(  Jeden z ciekawszych ostatnimi czasy. Bez specjalnych wygibasów, ale mający w sobie to coś, co sprawia, że rzuca się w oczy i chciałoby sie go mieć. Dla mnie trochę dłuższe ostrze ok. 2-3 cm dało by lepszą proporcję. Gratuluję

Player

Nie wiem jak teraz, ale niedawno był na bazarku ;)

.
.
.
.

slawek-63

Dostał pochewkę

rambo

picie to jest życie, a nie zabawa, bo zabawa to kurwy i strawa!

Marek2000

Piękne dopełnienie noża Sławku. Przydałaby się jeszcze druga pochwa z możliwością przymollowania. Nie mogę się już doczekać.

Szymon602

Śliczna pochewka, ciekaw jestem tylko, czy umożliwia bezpieczne noszenia noża rękojeścią w dół :slini:

Robin_L

Cytat: Szymon602 w 29-08-2014, 14:32:41

Śliczna pochewka, ciekaw jestem tylko, czy umożliwia bezpieczne noszenia noża rękojeścią w dół :slini:

Zapewne umożliwia choć takie noszenie zdecydowanie nie będzie długie.

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option