Reklama

Stone Sheepfoot

Zaczęty przez wolodja, 02-08-2014, 17:26:31

wolodja

Stal NC6 4mm i brązowa micarta :winky:

Pozdrawiam!!

kajtek

Ciekawa propozycja, znając Twoje ceny to nawet bardzo ciekawa. Sam robiłeś zdjęcia?

samotny łowca spławikow

InQuizitor

Kolego Kombu - zdecydowanie jego styl zdjęć ;)

A nożyk przyjemny!

piotrbati

nożyk - Tak!
fotki - ooo Tak!
:)

tap

kształt noża na TAK, ale rodzaj wykończenia ostrza i dobrany do tego kolor G10 daje strasznie odpustowy efekt...
ale to tylko moje zdanie :)

ps. pomijam fakt "uświnionej" (efektami fotograficznymi) rękojeści

killrathi

trochę za mocno "artystyczne" te zdjęcia... HDR? tak na prawdę to ciężko ocenić nóż po takich fotach

KOMBOU

Witam serdecznie,

Zdjęcia (a w zasadzie prace graficzne) rzeczywiście są moje i rzeczywiście przegiąłem mocno z filtrami..ale taki już mam przerysowany, komiksowy styl  :D :D :D  Cieszę się niezmiernie, że idzie za tym rozpoznawalność i tego się trzymam.

Poniżej wklejam te same fotki tylko troszeczkę "odelżone", z oczyszczoną rękojeścią a na przyszłość będę już robił Radka prace w lżejszym wydaniu, żeby wszystko było bliższe realu  :D :D :D

Pozdrawiam!!

Glaca

Proszę co mogą zrobić zdjęcia z odbiorem noża. + 100zł do ceny musi być :)

MAJSTER ===>

wolodja

Były dwa :winky:

Drugi w kremowym g10

swider

Cytat: Glaca w 04-08-2014, 17:04:26

Proszę co mogą zrobić zdjęcia z odbiorem noża. + 100zł do ceny musi być :)

Jak dla mnie za pseudoHDRowy-photomatix i kompletne zniszczenie zdjęcia, na którym nie widać noża tylko przekolorowaną sraczkę... -200 zł. :) Zdjęcia mają podkreślać walory wyrobu, a nie ukrywać go w całości. :winky:

Sam nóż podoba mi się bardzo, zwłaszcza kształt. Może zmieniłbym tylko kolor G10, ale to wiadomo... bzdet. Poza tym świetny jest.

Cytat: KOMBOU w 04-08-2014, 16:55:45

Zdjęcia (a w zasadzie prace graficzne) rzeczywiście są moje i rzeczywiście przegiąłem mocno z filtrami..ale taki już mam przerysowany, komiksowy styl  :D :D :D  Cieszę się niezmiernie, że idzie za tym rozpoznawalność i tego się trzymam.

@KOMBOU, nie obraź się proszę, ale to żaden rozpoznawalny styl, a paskudna maniera i brak wyczucia przy używaniu suwaczków. Wystarczy, że w guglu wklepiesz hasło "hdr" i tadam, milion takich zdjęć, a właściwie koszmarków. :x

Wybaczcie za OT, ale jestem wyjątkowo wyczulony na takie "efekty". :/

,,Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?" — Allan Stewart Konigsberg.
Sporadycznik autorski — nienożowy blog zdjęciowy (no dobra... czasem coś ostrego u mnie zagości ;)).

Glaca

Cytat: swider w 05-08-2014, 13:53:20

Jak dla mnie za pseudoHDRowy-photomatix i kompletne zniszczenie zdjęcia, na którym nie widać noża tylko przekolorowaną sraczkę... -200 zł. :) Zdjęcia mają podkreślać walory wyrobu, a nie ukrywać go w całości. :winky:

Luzik.
Mi bardziej chodziło o tą drugą porcję zdjęć. Określoną przez autora jako " troszeczkę "odelżone"

MAJSTER ===>

KOMBOU

Cytat: swider w 05-08-2014, 13:53:20

Sam nóż podoba mi się bardzo, zwłaszcza kształt. Może zmieniłbym tylko kolor G10, ale to wiadomo... bzdet. Poza tym świetny jest.

@KOMBOU, nie obraź się proszę, ale to żaden rozpoznawalny styl, a paskudna maniera i brak wyczucia przy używaniu suwaczków. Wystarczy, że w guglu wklepiesz hasło "hdr" i tadam, milion takich zdjęć, a właściwie koszmarków. :-X

Wybaczcie za OT, ale jestem wyjątkowo wyczulony na takie "efekty". :/

Pełen looz  :D :D :D Uwielbiam konstruktywną krytykę i nie mam nic na swoją obronę  :D :D :D mnie się to po prostu podoba, tak widzę Świat.  Najważniejsze, że jest pewne grono takich samych szaleńców jak ja  :D

Pozdrawiam serdecznie!!!!

swider

Koledzy, u mnie również pełen luzik. ;) Temat tylko z mojego podwórka, a i jestem uczulony na podobne efekty. :)

,,Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?" — Allan Stewart Konigsberg.
Sporadycznik autorski — nienożowy blog zdjęciowy (no dobra... czasem coś ostrego u mnie zagości ;)).

depravedsouls

Ładny nożyk,dla brynkotów walnij ze 2 gołe fotki:) rozpoznawalne to w twoich pracach jest ta micarta jakby pastelowa pomarańcz którą rozpoznaję w twych pracach i nadaje twój styl.

Czasy inne - pomidorka nie tnie , oj a 500 stów dałem . Tam się żyło nożem i nikt nie biadolił . Orcanus

eddieiron

Super knives i kropka , no faktycznie czarny,lub zielone G10 by lepiej pasowało ale to tylko czepialstwo ;P