Reklama

Proszę o identyfikację noża

Zaczęty przez Kacperix, 01-11-2014, 17:06:36

Kacperix

Przeglądając różne filmy zauważyłem obecność poniższego noża na wyposażeniu pewnych panów
linków do tych filmów nie będę przytaczać bo i nie ta tematyka forum i rozpraszać nie chcę
wyciągnąłem z klatek takie oto obrazy, jakość, rozmiar i rozdzielczość marna jednak tylko na tyle mnie stać

pytałem na wielu forach, nikt nic nie wie
w końcu poradzili, chcesz wiedzieć co to za nóż zapytaj na knives.pl
zatem proszę o pomoc.

Krug

Cytat: Kacperix w 01-11-2014, 17:06:36

Przeglądając różne filmy zauważyłem obecność poniższego noża na wyposażeniu pewnych panów
linków do tych filmów nie będę przytaczać bo i nie ta tematyka forum i rozpraszać nie chcę
wyciągnąłem z klatek takie oto obrazy, jakość, rozmiar i rozdzielczość marna jednak tylko na tyle mnie stać

zatem proszę o pomoc.

Z całym szacunkiem, ale chuja widać na tych mini cosiach. Można zrobić porządne zrzuty tylko kurwa trzeba  się nie lenić.
A takie to wróżenie z fusów jest przez pampersa.
To "muela" podobne rękojeści robi.
I co to za jebani panowie są? Strażnicy miejscy z pcimia?(nie ubliżając strażnikom miejskim z pcimia?
Wiem ale nie powiem kto to, niech się chuje domyślą i odpowiedzą.
Chujnia jak wentylator od t34 a nie post.
Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

LUCYFER

Temu panu już nie polewać,
Dobrze gada.

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

saatyr

jackdaniels11

Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

szczupi

Witam. Robiąc ostatnio porządki po Dziadku natknąłem się na taki sprzęt. Nóż żeglarski, wie ktoś może coś więcej o tym?

graf

Cytat: Kacperix w 01-11-2014, 17:06:36

zatem proszę o pomoc.

Filmiki od terrorystów z ISIS czy czegoś podobnego?
To jeden gość nosi, czy kilku różnych? W sensie czy to jedna sztuka noża tylko jest?
Najlepsze polskie noże do rzucania
http://grafknives.pl
Polub na FB
https://facebook.com/grafknives

Hetman

Cytat: graf w 07-11-2014, 11:25:25

Filmiki od terrorystów z ISIS czy czegoś podobnego?
To jeden gość nosi, czy kilku różnych? W sensie czy to jedna sztuka noża tylko jest?

OMG, zaraz oprócz "noża komandosów" będzie nowa kategoria na forum: "nóż terrorysty"...

LUCYFER

Szczupi, to jest żeglarski jakiś.

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

jack

Trza być twardym landsknechtem a nie miętką ninją

szczupi

Cytat: jack w 07-11-2014, 16:33:15

A to nie Churchil?

Ed: O tutaj wątek: http://forum.knives.pl/index.php/topic,69338.0.html

Szukałem na necie ale po tych odznaczeniach nic nie znalazłem.

szczupi

Kacperix

Przeglądałem wśród noży MUELA i trochę pasuje jak Muela Alce 6140. Ma ktoś jeszcze jakieś wskazówki?

goomowiec

Mamy, wrzuć lepszej jakości zdjecia

SMF spam blocked by CleanTalk