Reklama

Manly

Zaczęty przez raff_pl, 11-11-2014, 00:17:47

raff_pl

Dogadalem sie przez przypadek z kumplem ze jest dzis w Sofii i palnalem ze szkoda ze nie powiedzial, to bym go wyslal po scyzoryk. Minuta przy google maps i okazalo sie ze pakamera Manly jest pare minut drogi od biura, w ktorym kolega przebywal wiec... bede mial swojego komrata. Wiem wiem, moglem wziac ze dwa gorka, ale nie chcialem kolegi nadwyrezac bo suma sumarum musi jutro nadac swoja podreczna walizke ze wzgledu na ten scyzoryk. Ktoregos razu jak bedzie z duza waliza lecial to go moze poprosze zeby pare innych sztuk wrzucil.

Ad rem, bo nie chodzilo o to zeby sie chwalic. Kolega nieswiadomy oferty panow z Manly zaczal dopytywac co tam maja i glosno wyrazil zal i ubolewanie nad brakiem w ofercie noza z blokada. Na co pan kazal zaczekac, zniknal w pakamerze, wrocil i pokazal wczesny prototyp noza z blokada, ktory ma wejsc do oferty w przyszlym roku. Kolega poki co nie mial okazji zdradzic wiecej szczegolow, jak cos ustale to dam znac. Wpadlo mi do glowy zeby panom z Manly zaproponowac jakis deal na te ich nowe noze, zeby pare(nascie) sztuk z poczatkowymi numerami z serii zamowic specjalnie dla fanow marki z PL ;) Byloby szykownie moim zdaniem. Jeszcze nie wiem czy jestem w stanie zaproponowac pomoc w zakresie odbioru i transportu do PL, ale ponegocjuje. Byliby chetni w razie czego? Jak pomysl z jakiegos powodu nie ma sensu to bede wdzieczny za glos krytyki o ile bedzie konstruktywna.

Kubitron

Chętnie by byli, ale potrzebne są konkrety :D
Nóż z blokadą mają w swojej ofercie, mam nawet takiego. A w comradzie jej brak nie przeszkadza.

Jakieś zdjęcie by się prototypu przynajmniej przydało.

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Mój instagram

raff_pl

Cytat: Kubitron w 11-11-2014, 00:40:04

Nóż z blokadą mają w swojej ofercie, mam nawet takiego. A w comradzie jej brak nie przeszkadza.

Pokazesz jakas fotke? Ciekaw jestem, bo nie widzialem w ofercie. W comradzie czytalem/slyszalem ze wlasnie nie przeszkadza i dlatego wzialem go jako pracowe edc.

Cytat

Jakieś zdjęcie by się prototypu przynajmniej przydało.

Nie no jasna sprawa. Poki co sprawdzam czy to faktycznie jakas nowosc w ofercie, czy kazdemu gadajacemu po murzynsku taki kit wciskaja no i czy byliby jacys chetni w razie czego.

Kubitron

Tu fotka mojego:

A tu działanie blokady, od 6 minuty:

https://www.youtube.com/watch?v=uBtAk91eHEU
Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Mój instagram

jamesbond

W razie w chętni będą. Jak będziesz znał konkrety to lista i jedziemy :)

EDC: PM2 + DC4 + Climber/Soldat + Seiko OM + SC600 MK II
Tactical Redneck Club! ;>
CytatW tak głębokiej dupie nie byliśmy od czasu wprowadzenia wsparcia dla IE8.

raff_pl

Spk, pomecze wiec kolege, zobacze czego sie dowiedzial, a jak cos to wysle im maila z moim pomyslem, zobaczymy jak zareaguja.

homer

No to mamy koordynatora, jak nożyk będzie fajny to też pewnie wezmę.

Player

Cytat: jamesbond w 11-11-2014, 13:30:49

W razie w chętni będą. Jak będziesz znał konkrety to lista i jedziemy :)

+1

.
.
.
.

Robert_B

Przy konkretniejszych informacjach mogę w to wejść.

SlavaSvarog

też bym się pisał w razie czego

HAIL MASTER QUORTHON!

Bogi naszych Praojców
Czekając świtu śnią...

darbyt

Cytat: raff_pl w 12-11-2014, 23:00:01

Spk, pomecze wiec kolege, zobacze czego sie dowiedzial, a jak cos to wysle im maila z moim pomyslem, zobaczymy jak zareaguja.

Byłbym za.

demon

Warte przemyślenia. Wstępnie "TAK".

Ps. Januszkowi nic nie mówcie bo pomyśli, że znowu o niego chodzi. Dobry chłop ale ma słabe nerwy :D

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

raff_pl

Odebralem wlasnie swojego komrata, nie omieszkam dodac wpisu w odpowiednim watku, bardzo jestem zadowolony musze przyznac. Musze tez przemyslec strategie dzialania i puscic maila w naszej sprawie do chlopakow z Sofii. Z zeznan kolegi ktory mial prototyp w reku wynika ze to bedzie najprawdopodobniej comrade z blokada, lub cos bardzo podobnego, niemniej jednak kolega nie bedac w temacie nie zwrocil uwagi ani tez nie dopytal o typ blokady, dostal do lapki noz do obejrzenia i tyle. Choc to byl surowy prototp juz po wyjsciu z zakladu przez glowe mu przeszlo zeby zapytac ile by chcieli za ten prototyp, ale stwierdzil ze nie bedzie juz wracal, tylko poczeka na wersje produkcyjna, wiec chyba tak czy inaczej nie jest zle.

Anyway będę apdejtował ;)

demon

Szkoda, że foty nie zrobił ;P

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

kapfryd

Comrade z blokadą, mówisz. Bierę 10  :D

"Wszelkie zbieractwo jest dobre dla kobiet i homoseksualistów" - Marian Paździoch

raff_pl

Cytat: kapfryd w 13-11-2014, 20:24:19

Comrade z blokadą, mówisz. Bierę 10  :D

depravedsouls

Byle by wszystkie śrubki były he he,jakby był klips to będzie hitem fforum.

Czasy inne - pomidorka nie tnie , oj a 500 stów dałem . Tam się żyło nożem i nikt nie biadolił . Orcanus

SMF spam blocked by CleanTalk