Reklama

Steve Woods z kajmanem

Zaczęty przez Siper, 16-11-2014, 14:50:54

Siper

Naleśnik ze wstawką z kajmana, czyli ubranko na zacne nożydło :)

TCT

Fiu.fiu eligancko to się prezentuje  :) .

TCT Leather

kos

Rewelacyjny naleśnik!! Powstał bardzo elegancki zestaw!!
Pozdrawiam

Pozdrawiam Krzysiek

Siper

Cieszę się że się podoba :D
Jak to zwykle u mnie bywa, na żywo o niebo lepiej wygląda ;P Dupa ze mnie nie fotograf :P

Dominicus

Nie bardzo rozumiem idee, noszenia folderka w pochewce na pasku, szczególnie gdy nóż ma klips, ale pochewka jest piękna. :)

swider

Cytat: Siper w 17-11-2014, 10:12:05

Jak to zwykle u mnie bywa, na żywo o niebo lepiej wygląda ;P Dupa ze mnie nie fotograf :P

Zacznij do mnie wysyłać. :D

Cytat: Dominicus w 17-11-2014, 10:23:59

Nie bardzo rozumiem idee, noszenia folderka w pochewce na pasku, szczególnie gdy nóż ma klips, ale pochewka jest piękna. :)

Idea jest taka, że niekiedy szkoda brzegów kieszeni, które niszczą się od noszenia folderów. A czasem bywa też tak, że nie ma miejsca na nóż bo nosimy inny szpej. A jest i trzecia możliwość -- zbyt małe kieszenie. ;)

,,Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?" — Allan Stewart Konigsberg.
Sporadycznik autorski — nienożowy blog zdjęciowy (no dobra... czasem coś ostrego u mnie zagości ;)).

Player

Pochewka super. Ale jeśli klips nie będzie odkręcony to pewnie wytrze skórę.

.
.
.
.

Siper

Kajman powinien wytrzymać lata całe ;) Twardziel jest. Musiałem szlifować dremelkiem drania do podklejenia, bo ręcznie to bym się zajechał ;)

Player

No proszę, to mnie zaskoczyłeś.
Ogólnie pochwa wygląda na 'miękką', sprężystą co wg. mnie w tej konstrukcji jest dobre.

.
.
.
.

Dominicus

Cytat: swider w 17-11-2014, 13:58:49

Zacznij do mnie wysyłać. :D
Idea jest taka, że niekiedy szkoda brzegów kieszeni, które niszczą się od noszenia folderów. A czasem bywa też tak, że nie ma miejsca na nóż bo nosimy inny szpej. A jest i trzecia możliwość -- zbyt małe kieszenie. :winky:

No to albo fix, albo jakieś męskie spodnie a nie rurki.  :winky:

SMF spam blocked by CleanTalk