Reklama

"Looking back cat"

Zaczęty przez NAZIR, 19-11-2014, 16:51:58

NAZIR

A zapomniałem tu takiego drobiazga wrzucić.

Ti (6Al4V) + Au (585). :winky:

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

drazel

o cholera,available? potrzebuje dla kobitki

NAZIR

Niestety. To już kawał czasu temu robione na zamówienie.

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

drazel

Krug

Fajny kociamber. Noży już nic a nic ?

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

NAZIR

Będą będą. Z noży się nie wyrasta. ;-)

kajtek

Fajny, w sam raz dla córki. Wyrosła z różowego, teraz ma fazę na fiolet.

samotny łowca spławikow

Brr...

Jak nie lubię złota, tak dodatek tego kruszcu do tytanu mnie się podobie  :kopara:

można się "inspirować" ?

Robin_L

Rób tego więcej. I podkowy, bo wiesz... :P

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

NAZIR

A inspirować się proszę do woli byle nie nadto dosłownie, bo to projekt specjalnie dla zamawiacza był (a ten nawet stąd). ;)

Brr...

Słowo "inspirować" rozumuję inaczej jak nasi żółci bracia mniejsi. :P
U mnie: inspirować...   długo długo nic...  podrabiać, kopiować, zrzynać

Inspirować zrozumiałem, że może jakaś tytanowa zawieszka zwierzątkopodobna z połączeniem Ti i Au w moim wykonaniu prezentowym dla obywatelki małżonki :)

NAZIR

To nie marudź tylko jedziesz z koksem! ;)