Reklama

Prośba o identyfikację i wycenę noża

Zaczęty przez szpoti, 07-12-2014, 14:10:35

szpoti

Witam serdecznie wszystkich nożowników. Mam wielką prośbę o wycenę i identyfikację modelu. Nóż jest delikatnie używany także też proszę wziąć to pod uwagę. Pzdr

Pitt

Nieudolna podróbka BM Adamas. Wycena: 0zł.

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

szpoti

Co konkretnie wskazuje na to, że jest to podróba. Wyglądem nie odbiega od oryginałów bo porównywałem.

kali

Nie żartuje sobie, to coś ledwo przypomina Adamas. Nie widziałeś nawet zdjęć?

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

Kubitron

Dużo wydałeś na te wszystkie podróbki :P?

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Mój instagram

szpoti

Nie no właśnie nie dużo i to mnie zastanawiało, czy gość nieświadomy czy może mnie ładuje. Ale noże fajnie wykonane więc nie wiem po czym to poznajecie, że podróby?

Pitt

mercano

Lepiej porównać z taką fotą:

http://api.ning.com/files/onQn0wn5UX79rZKGsTOXdW7z6UurQbxRy8fauyr8SikBG5rnwX2JZqa8qFMNopS-Pd7qM4dVveqGS2*X6rezZHOfexaRgm*z/275Adamas8_4_20121of1.jpg

Żeby duży obrazek prawidłowo się wyświetlił trzeba skopiować powyższy link do przeglądarki.
Powodzenia w szukaniu przysłowiowych 10 szczegółów.

Edit: literówki

szpoti

Taką kolekcję kupiłem za 120zł. Myślę, że znowu tak nie przepłaciłem. Ale faktycznie detale są widoczne. Dla mnie, jako laika na pierwszy rzut oka całkiem ładnie wyglądały. Jeżeli jest ktoś chętny na zakup "prawie" oryginalnych zapraszam. Pzdr i dzięki bardzo

LUCYFER

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

junasz

Kilkanaście złotówek za sztukę to akceptowalna kwota "frycowego".  :)  Na forum tego nie sprzedasz, ewent. sprzedaż gdzie indziej bez informowania, że to nieudolne podróby z państwa środka oznaczałaby, że nie różnisz się od *ujka, który Ci to wcisnął... ja bym rozdał jako prezenty informując obdarowanych o pochodzeniu noży.  :winky:

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Pitt

RNL

Cytat: junasz w 07-12-2014, 21:39:19

ja bym rozdał jako prezenty informując obdarowanych o pochodzeniu noży.  :winky:

Albo zrobić krasztesty i zawstydzić oryginały :winky:
,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

szpoti

No to poleżą w szufladzie i będzie im dobrze. Ciesze sie, że mi pomogliście bo jutro bym je wziął do roboty i za dużą kase bym opychał. Ale byłby wstyd. Pzdr

SMF spam blocked by CleanTalk