Reklama

POMOCY !

Zaczęty przez Otiz, 17-12-2014, 18:54:42

Otiz

Cześć :D nie dawno kupiłem sobie nóż , firmy stainless (czy jakoś tak) , wczoraj go rozkręciłem i nie mam pojęcia jak zamontować odpowiednio spręzynę i blokadę . Mógłby ktoś wrzucić jakiś schemat/rysunek jak to zrobić ?

InQuizitor

Otiz

ALM

Zrób zdjęcie wszystkich części i pokaż na forum. Wtedy może będzie łatwiej doradzić :winky:

Otiz

Cytat: ALM w 17-12-2014, 18:59:25

Zrób zdjęcie wszystkich części i pokaż na forum. Wtedy może będzie łatwiej doradzić :winky:

ok :)

Otiz

db , jak tu wrzucić fotki ?

Otiz

ag111ga

eddieiron

proszę ,zapomnij o nim,kiedyś rozkręciłem takiego samego ,scyzoryk już jest w nożowym niebie,to kupa i tyle nawet jak uda ci się złożyć to coś to i tak inaczej działa a raczej nie działa ;-P

Krasny

Cytat: eddieiron w 17-12-2014, 21:55:25

proszę ,zapomnij o nim,kiedyś rozkręciłem takiego samego ,scyzoryk już jest w nożowym niebie,to kupa i tyle nawet jak uda ci się złożyć to coś to i tak inaczej działa a raczej nie działa ;-P

Chyba jest w nożowym piekle, do nieba idą dobre noże ;)

Znowu w internecie noże oglądasz!
Rozbierz się to może wyłączę kompa ;P

Codziennie na nowo uświadamiam sobie że jestem nożoholikiem i dobrze mi z tym!!!

Tunkx

Ahhh ta Stainless. To jest okropna firma, robią najgorsze noże na rynku.  :mad: :rotfl:

Wolność, Własność, Sprawiedliwość

Piotrek2m

Cytat: Otiz w 17-12-2014, 18:54:42

Cześć :D nie dawno kupiłem sobie nóż , firmy stainless (czy jakoś tak) , wczoraj go rozkręciłem i nie mam pojęcia jak zamontować odpowiednio spręzynę i blokadę . Mógłby ktoś wrzucić jakiś schemat/rysunek jak to zrobić ?

Panowie, to prowokacja !!!  :winky:

Piwo jest dowodem na to że Bóg nas kocha i chce  byśmy byli szczęśliwi :)

SMF spam blocked by CleanTalk