Reklama

2015/02

Zaczęty przez Kubek, 08-02-2015, 20:45:40

Kubek

junasz

Hmmm... tak w sumie to już chyba potrafię sobie wyobrazić całość wraz z pochwą... ale chętnie bym sprawdził, czy me wyobrażenia prawdziwe.  ;)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

matze

@Kubek zabija powoli :) Ale zapowiada sie niezle.

Stal jest stalą i zachowuje się jak stal.

Kubek

Parę razy widziałem, że nożownik pokazywał pół krzywego płaskownika i się wszyscy spuszczali, to chcę zobaczyć jak to jest :)

kosiarz

Nie karaj wszystkich za niegodziwości niektórych :P pokaż, oj no weź no ;D

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

matze

Cytat: Kubek w 08-02-2015, 20:54:20

(...) i się wszyscy spuszczali (...)

O ja pier... :P Znasz ten kawal o pajaku?

Kubek

kosiarz

Klasyka :) (p.s. takie głebokie pochewki to jest to ;p)

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

Kubek

Pochewka głęboka na życzenie klienta. Nóż będzie troczony do plecaka i nie może wypaść ;)
Klinga 120 x 30 x 4,5 mm całość 240 mm.
Elmax - 59HRC + N/S + fibra + poroże renifera + stabilizowana czeczota klonu jesionolistnego.

matze

Nóz i domek jakos sie klóca stylistycznie (nóz szlachetny, domek prosty) ale moze to i dobrze tak. Rekojesc kojarzy mi sie optycznie z marmurem i w ogóle piekne cacko wyszlo. Do czego bedzie uzywany? Hunterek? Outdoor?

eddieiron

piękna robota ,świetny ten klon na rękojeści,tylko właściciel przy plecaku go będzie nosił,trochę bym się bał ;P

Kubek

Piotr Bialy

Piekny nozyk,drewienko swietne.

Don

no niebrzydki komplecik

Marek Muniak

Kubek, jak doprowadzisz kogoś do zawału to pójdziesz siedzieć!!!!

Owoc żywota mojego je ZUS.

rangy67

Piękny nóż.Doskonała kompozycja z krzesiwem. :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

junasz

Trochę mnie zaskoczyłeś zbyt wydatnym (jak na standardowe Twe smukłości) brzuszkiem. Reszta zgodna z wyobrażeniami. Piękny nóż!
Hmmm... loży szyderców wyjaśniam od razu - ten brzuszek i smukłości tyczą się klingi.  :P

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Kubek

Fakt, że nie jest to nóż na 100% w moim stylu. Właściciel miał spory wpływ na końcowy kształt tego noża.