Reklama

Co dziś zrobiłem przy swoim nożu

Zaczęty przez Bibula, 16-02-2015, 20:41:19

Bibula

Mam taką małą propozycję- jeśli ktoś zrobił coś ciekawego przy jakimś swoim narzędziu niech wstawia zdjęcia, żeby się tym podzielić :) Zamiast rozrzucać każdy element po innym temacie, można czasem tutaj całą sprawę uogólnić, będziemy mieli większy zbiór ciekawostek  :)
Ja zaczynam, dziś do mojego multitula zrobiłem takie coś, to moja pierwsza plecionka, więc tyłka nie urywa  :D

"Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi."

Jeśli masz jakąś sprawę, lub interes - nie krępuj się, pisz lub dzwoń 608-735-253 ;)

LUCYFER

Jest wątek czachy i plecionki, trzeba zakładać kolejny żeby zabłysnąć?

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

Bibula

Cytat: LUCYFER w 16-02-2015, 20:43:55

Jest wątek czachy i plecionki, trzeba zakładać kolejny żeby zabłysnąć?

Nie widziałem, czy jeśli ktoś zakłada nowy wątek, to w podpisie zamieszcza mu się "chcę zabłysnąć na forum"?
Myślę, że wątek jest ciekawy, podobnie jak na forach np. miłośników motoryzacyjnych pojawiają się wątki "co dziś zrobiłem przy swoim samochodzie" .

Jeśli masz jakąś sprawę, lub interes - nie krępuj się, pisz lub dzwoń 608-735-253 ;)

eddieiron

fajny wątek,
ja wymieniłem okładki 8D

Bibula

Stn

Cytat: eddieiron w 16-02-2015, 21:44:52

fajny wątek,
ja wymieniłem okładki 8D

Wątek może fajny - ale zdjęcia do bani - to galeria - minimum poziomu musi być
póki co zesłanie do atelie :|
Pecado: Nóż nie penis - nie musi być wyprężony, żeby dobrze wyglądać na zdjęciu.

SMF spam blocked by CleanTalk