Reklama

Pi-aktywacja ;-)

Zaczęty przez Siper, 08-03-2015, 11:06:41

Siper

Wena mnie ogarnęła i wyciągłem z zapakowanej już paczki fotłem ;P

Nożyk wiadomo czyj. Znaczy charakterystyczny jest ;)

pitersek

MICHO

piekna, lecz... nie do subhilt'a  :frown:

Boisz się, to będzie tak. Słabe życie, słaba śmierć... Okryję Cię skrzydłami swymi abyś nie musiał się bać grozy nocnej...

Siper

Cytat: MICHO w 08-03-2015, 15:14:17

piekna, lecz... nie do subhilt'a  :frown:

Nie znasz się i basta ;P

Miała być bez zapięcia i dlatego chciałem dać osłonę od frontu że tak powiem, no i rysując różne projekty ten wyszedł jakoś tak naturalnie ;) Poza tym, klasyczna dla tego typu noża jest jakoś tak ograna ;)

Kozak

Jesteś w formie Paweł :)

Player

.
.
.
.

polspaw84

Hunter08

hi

killrathi

wojtek22

Siper piękna pochew, ale ten nóż to taki do szybkiego użycia. Taki mordulec, więc pewnie dobrze byloby go łatwo wyjąć z pochwiszcza. Przy tak zabudowanej rękojeści to szybko się nie da.

Siper

Cytat: wojtek22 w 02-08-2015, 19:59:53

Siper piękna pochew, ale ten nóż to taki do szybkiego użycia. Taki mordulec, więc pewnie dobrze byloby go łatwo wyjąć z pochwiszcza. Przy tak zabudowanej rękojeści to szybko się nie da.

Ale Ty tak na poważnie z tym szybkim wyjmowanie itd. ?????  :dodge:
Jak zjeb jakowyś będzie chciał kogoś zaciukać, to na pewno nie użyje takiego pięknego noża, a na pewno nie będzie to jego właściciel ;)

wojtek22

Ja tylko piszę o typie noża i pasującej do niego pochwie, a nie o morderczych zapędach. Wydaje mnie się, że flighter powinien mieć pochwę która nie zakrywa rękojeści. Przecież to nie jest nóż do robienia kanapek.

Siper

Moim założenie w przypadku tej pochwy, było ładne opakowanie ochronne na piękny nóż i tyle ;)

wojtek22

Tą wypowiedzią zamiotłeś moje wymądrzanie.  :special:
I tak Ci zazdroszczę umiejetności.

SMF spam blocked by CleanTalk