Reklama

Gdzie najtaniej dorwać robala ? (Spyderco Bug)

Zaczęty przez najtel, 24-03-2015, 23:12:54

najtel

|Siemanko !
Jako, że siedzicie w temacie, to wiecie gdzie najtaniej kupić Spyderco Bug ? Jakieś magiczne chińskie stronki gdzie po wpisaniu kodu cena spada o kilka dolców ? Na militariach troszke za drogo...Potrzebuje czegoś małego do kluczy samochodowych i bug wydaje się najlepszym wyborem. Pozdro:)

Zamachowiec

A może scyzoryk np. Victorinox Classic ? Jest mały i nada się do kluczy.

Piotrek2m

Cytat: najtel w 24-03-2015, 23:12:54

|Siemanko !
Jako, że siedzicie w temacie, to wiecie gdzie najtaniej kupić Spyderco Bug ? Jakieś magiczne chińskie stronki gdzie po wpisaniu kodu cena spada o kilka dolców ? Na militariach troszke za drogo...Potrzebuje czegoś małego do kluczy samochodowych i bug wydaje się najlepszym wyborem. Pozdro:)

Pewnie chodzi ci o kluczyki samochodowe ?
Jeździsz autem, tankujesz, serwisujesz, myjesz a nie chcesz kupić w polskim sklepie, wolisz dać zarobić żółtkom ?
Przecież taki bug to kilkadziesiąt zeta, pliss...

Piwo jest dowodem na to że Bóg nas kocha i chce  byśmy byli szczęśliwi :)

najtel

Cytat: Piotrek2m w 24-03-2015, 23:36:27

Pewnie chodzi ci o kluczyki samochodowe ?
Jeździsz autem, tankujesz, serwisujesz, myjesz a nie chcesz kupić w polskim sklepie, wolisz dać zarobić żółtkom ?
Przecież taki bug to kilkadziesiąt zeta, pliss...

Chiński sklep to był akurat taki przykład. Kilkadziesiąt zeta na breloczek to akurat dla mnie sporo, moge np. za to zatankować..  a niejednokrotnie ludzie na knives lub na torch ratowali mi tylek podsyłając link do produktu o wiele tanszego niz w u Nas w kraju. Skoro mam mozliwość kupić coś taniej to czemu mam nie skorzystac ? ;)

Piotrek2m

Z mojego doświadczenia, dosyć długiego, lepsze do kluczyków są mini latarka lub mikro-tool
Lepiej dozbierać do nożyka użytecznego  ;)

junasz

Co do istoty zagadnienia - obciążanie stacyjki dodatkowym żelastwem może powodować kłopoty.
Wiem... za chwilę niejaką pojawi się "I kto to pisze?"... jednakowoż pozwolę sobie zwrócić uwagę świeżaka na ten aspekt "dozbrajania" samochodowego klucza. Nieustające (znaczy się, podczas jazdy) drgania + dociążony gadżetami kluczyk nie są przyjaznym środowiskiem dla stacyjki... doświadczyłem to i wiem. 

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Piotrek2m

Cytat: junasz w 25-03-2015, 00:30:34

Co do istoty zagadnienia - obciążanie stacyjki dodatkowym żelastwem może powodować kłopoty.
Wiem... za chwilę niejaką pojawi się "I kto to pisze?"... jednakowoż pozwolę sobie zwrócić uwagę świeżaka na ten aspekt "dozbrajania" samochodowego klucza. Nieustające (znaczy się, podczas jazdy) drgania + dociążony gadżetami kluczyk nie są przyjaznym środowiskiem dla stacyjki... doświadczyłem to i wiem.

Prawda prawdziwa, ale jeden kluczyk do stacyjki, ew. drugi do baku + jeden gadżet to nie przesada  ;)

najtel

Cytat: junasz w 25-03-2015, 00:30:34

Wiem, wiem, dzięki za podpowiedź, ale z tego względu wybieram Buga bo on praktycznie nie waży, więc stacyjka raczej powinna przetrwać :P

marcin90-70

Sprzedam:
http://forum.knives.pl/index.php/topic,148745.0.html

Naprawiam wszelakie noże. Wegliki klade. Ostrze i dopieszczam.

Mój FB
https://m.facebook.com/KnifeHospital/

KnifeHospital-moje prace

SMF spam blocked by CleanTalk