Reklama

Espada XL sietttt ;)

Zaczęty przez Masta Hobbyt, 03-04-2015, 00:22:47

Masta Hobbyt

Hej!

Pewnego niedzielnego przedpołudnia (niektórzy nie mają litości ;) ) zadzwonił "człowiek z internetów" że potrzeba mu pochwy na dużyyy nóż a dokładnie Espadę XL. Nie kojarzyłem dokładnie co to (w niedzielne przedpołudnia w ogóle mało kojarzę) wiec z entuzjazmem powiedziałem OK BEDZIE PAN ZADOWOLONY. A potem sprawdziłem w internetach co to jest i pomyslałem "kierwa co za zwyrole kupują takie noże" - chwile potem na myśl przyszedł mi Wyca  :D  (pozdrawiam Cię Jacku ! :D ) Jako że Wyca to mega życzliwa i pozytywna forma zwyrola pożyczył mi nożydło. A "człowiek z internetów" telefonicznie instruował mnie co On chce w ogóle. No i poczyniłem największa formowankę w moim życiu:

dobrej nocy!
igore

graf

EKSTRA.
Ale osobiście wolałbym bez patki.

Najlepsze polskie noże do rzucania
http://grafknives.pl
Polub na FB
https://facebook.com/grafknives

Z kilo waży, co? :)
Wykonanie piękne

rangy67

Doskonała pochwa.Bardzo dobre proporcje,nie wygląda na olbrzyma.Miałem Large Espade i to spory nożyk jest ale XL to monstrum hmmm......nawet dla mnie za duży. :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

drazel

doceniam kunszt,ale napis cold steel jest wieśniacki

bushdoctoree

Cytat: drazel w 03-04-2015, 08:43:25

doceniam kunszt,ale napis cold steel jest wieśniacki

dokładnie pomyślałem to samo  ;> ale to pewnie życzenie klienta by tak było :) poza tym świetna robota ...

Raptorartur

Piękna robota, napis słaby.

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

wicek11

Bardzo ładnie wykonane jak zwykle  ale ten basket i napis zjebały  cały efekt. No i klapka :)
Ale wiadomo klient nasz per pan :)
Ja bym zrobił jeszcze dodatkowo drugi szew od wewnątrz bo rant   jest bardzo szeroki.
Albo węższy rant  z jednym szwem.
Też mi się szykują pochewki do Espady Large i XL. Zrobię jednak po swojemu ( wybiłem z głowy klientowi jego dziwne pomysły :)

InQuizitor

przeszczep

A czy przy takim formowaniu to sie da wyciągnąć jedną ręką w ogóle?

Krzysztofon

Piękna, fachowa robota. Klimat - dla mnie taka wieś, ale w środkowych stanach ameryki   ;-), do tego na sterydach i z kasą ....

piotrokonski2

Ten nóż nie zasługuje na taką pochwę. Wykonanie mistrzostwo :)

jackdaniels11

Nóż taki se...
Pochewka-mistrzostwo :)

Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

SMF spam blocked by CleanTalk