Reklama

FIGHTER IV

Zaczęty przez MICHO, 19-04-2015, 19:18:47

MICHO

klinga - 120 x 30 x 4 mm, by kamilD

rekojesc - orzech kaukaski, blaser 1a quality

garda, glowica - zelazo pudlarskie

pochwa - skora jesiotra

Boisz się, to będzie tak. Słabe życie, słaba śmierć... Okryję Cię skrzydłami swymi abyś nie musiał się bać grozy nocnej...

MICHO

Boisz się, to będzie tak. Słabe życie, słaba śmierć... Okryję Cię skrzydłami swymi abyś nie musiał się bać grozy nocnej...

kajtek01

Fajny, a drewienko piękne. Ten dzyndzel na końcu rękojeści mi się nie podoba.

jetron

Cytat: kajtek01 w 19-04-2015, 22:06:55

Fajny, a drewienko piękne. Ten dzyndzel na końcu rękojeści mi się nie podoba.

To nie dzyndzel,to skull.... coś tam. Nie znasz się.
A nóż ładny :)

jackdaniels11

Cudeńko.
Jakieś technikalia? ;>
Noża i pochewki...

Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

rangy67

Skóra na pochwie zabija a nóż nie da mi spać.No może ciut dłuższa klinga by się przydała do takiej rękojeści ale i tak...MNIAM! :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

MICHO

kezsel

Cudo  8D Ty to umisz  :D

steevee

Czy ja widzę klej w okolicach nakrętki? ;>

MICHO

Nie ma tam kleju. Głowica jest wkręcana na gorąco... Może coś się odbija w polerowanym drewnie...

edit  __ srebrna podkładka jest pod głowicą...

Strzyż

Piękny i bardzo spokojny jak na nóż Twojego autorstwa, głownia moim zdaniem mogła by być ciut dłuższa.

Broni, klejnotów i kobiet nie kupuje się przy blasku świec, ani przez internet. -starożytne przysłowie wschodu.

jab

Cytat: Strzyż w 04-06-2015, 12:41:13

Piękny i bardzo spokojny jak na nóż Twojego autorstwa, głownia moim zdaniem mogła by być ciut dłuższa.

+ 1 - się podoba się, w szczególności drewko i jego obróbka.

nienawidzę czarnego G 10, węglowych pinów i grupy Szkwał

Strzyż

Drewko jak drewko ;-) taki orzech zawsze ślinotok u mnie wywołuje.

Broni, klejnotów i kobiet nie kupuje się przy blasku świec, ani przez internet. -starożytne przysłowie wschodu.