Reklama

Noże? Walter

Zaczęty przez Wiślany_Nożownik, 06-06-2015, 22:12:07

Wiślany_Nożownik

Jeśli "walter" wyprodukowali coś takiego jak ''Walter Black Multi tac'' to czy np: Walter BBK jest dobrym nożem motylkowym czy tak średnio?

shs

Nie będę się wypowiadał co do broni palnej Walther, bo nie znam się na tym. Ale gdyby robili broń palną tak kiepsko jak oglądane przeze mnie noże to chyba nikt by z tego nie strzelał.
Oglądałem kilka folderów, każdy miał BP i nie przekonywał mnie ani materiałami ani wykończeniem.

hubertus142008

Miałem black tac'a, nie znałem wtedy forum i kupiłem ww. nóż. Przekonał mnie filmik, w którym występuje Super. Nóż na poziomie "bazarowców" z tą jednak różnicą, że wyglądał całkiem ładnie, sprawiał wrażenie solidności dopóki nie zacząłem go używać. Totalny chłam.

https://www.youtube.com/watch?v=ds4HhVXBR_k
Filmik, jeśli nikt nie widział. :D

jamesbond

Cytat: Wiślany_Nożownik w 06-06-2015, 22:12:07

Jeśli "walter" wyprodukowali coś takiego jak ''Walter Black Multi tac'' to czy np: Walter BBK jest dobrym nożem motylkowym czy tak średnio?

Ile poświęciłeś na poszukanie tej informacji?

EDC: PM2 + DC4 + Climber/Soldat + Seiko OM + SC600 MK II
Tactical Redneck Club! ;>
CytatW tak głębokiej dupie nie byliśmy od czasu wprowadzenia wsparcia dla IE8.

ChillOutLwG

Walther BBK jest dość ciekawym motylkiem w przedziale do 150 zł bardzo przyjemnie się mi nim macha triki lecz materiał głowni nie jest mistrzostwem jeśli chcesz balka do trików polecam jeśli do użytku lepiej kup coś innego. Z tanich motylków polecam także joker 200

SoDek

Dostałem w prezencie jednego Waltera. Fajny bo ma wspomaganie, ale:

- ciężki, że kurwa mać
- stal jakaś dupna no ale tnie

Za te pieniądze jest milion lepszych noży. :-)

waradero2025

Ja mam Walther BBK. To dobry nóż. Ładny, mocny, tani. Ostry. Polecam.

Redux

Oooo ostry, to muszę kupić!

matze

Cytat: waradero2025 w 26-01-2025, 22:19:43

Nie pamiętam już dokładnie, ale ten BBK to chyba trochę ciężkawy był jak na motyla. Ostrym zrobisz każde żelastwo, problem będzie w utrzymaniu tej ostrości.
Stal jest stalą i zachowuje się jak stal.

Krug

Walter broni Sarajewa!
Saaaaaraaaajeeeeewooooo! 

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

Redux

Walther jaki miałem to Black tac Tanto jakieś 17 lat temu.
Stal- plastelina, bp taki że rozkręcał się pivot ale nie dało rady skręcić bo śruba tylko pod jakiś magiczny mityczny klucz.
Zresztą wystarczy spojrzeć na projekty i widać że chłopaki biorą coś mocnego.

jakobym

A ja mam model FFK, bo chciałem taniego frycka. Pod względem wykonania nie mam do czego się przyczepić, ale po jaką cholerę głownia ma 4 mm grubości?

C̴͍̟̯̲̤̩̤͛̍͒̂͛̄Ơ̸̟N̷͓̄͌͑̓̄̆͝T̷̰̲̬͍̯̾̏͝Ṛ̸̩̥͛̔̾̒̆͝À̴̤̣̞̮̥̻̪͑̚ ̸̢̭̌͗̍O̷̔́͋͑̉͜͠M̴̩̟͇̘̙̱̉́́N̷͕̘̦̜͗̿̔̐̀͜ͅË̸͎͍͓̜̠͇̥́͂͊̚S̴̥͇̣̬̹̈́̐̉̄̽

gregg13

Cytat: waradero2025 w 26-01-2025, 22:19:43

"Złota Łopata" Ci się należy za wykopanie wątku sprzed dziesięciu lat  ;P

Cytat: junasz w 23-11-2022, 01:15:35Cóż... pesymizm to najlepsza filozofia. Pesymista niemal zawsze ma rację, a jak zdarzy się pomyłka - jest radośnie zaskoczony.  ;)

SMF spam blocked by CleanTalk