Reklama

2015/26

Zaczęty przez Kubek, 31-10-2015, 21:47:15

Kubek

D2 + stabilizowany czarny dąb + cios mamuta + skórka + mosiądz.
Głownia 103 x 23 x 3 mm, rękojeść 120 mm.

Marek Muniak

100% Kubka w Kubku.  Czyli super.

Owoc żywota mojego je ZUS.

noxos

Bardzo ładny komplecik. 8D

Barni

"Kolejny przedmiot wprawia w lot, gwałtowny mojej ręki ruch na trajektori lotu ściana, a wciąż jest tyle do rozjebania"
---------
--------
Poroże jelenia z różą kupie!!!

Marek Muniak

Z Kubkiem zawsze miałem problem. Noże mają styl, klimat, ale nie są nudne. Niestety nigdy nie udało mi się je zganić. Kubek nie jest kolegą i nie daje mi tej satysfakcji... Ale i tak go lubię. :rotfl:

junasz

I zaś widać tę trudną do zdefiniowania smukłość! Jak dla mnie (ale ja nieobiektywny) bardzo jest dobrze!

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

mitryl

I rzekł do człowieka: Oto bojaźń Pańska, ona jest mądrością, a unikanie złego rozumem.Job. 28:28
Marana Tha

Jasiek

Pamiętam, jak kiedyś dawno opowiadałeś o trudnościach pasowania po łuku. A teraz umiesz!

duże rękojeści mają wielkie zalety; małe też mają niemałe...

Marek Muniak

Zapamiętaj sobie Jasiek raz na jutro-KUBEK UMI WSZYSTKO!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

eddieiron

Cytat: Jasiek w 19-11-2015, 07:44:11

Pamiętam, jak kiedyś dawno opowiadałeś o trudnościach pasowania po łuku. A teraz umiesz!

Bo to wcale nie jest prostą sprawą dokładnie dopasować po łuku elementy,jak widać Kubek już się naumiał;)

Jasiek

Cytat: Marek Muniak w 19-11-2015, 09:09:52

Zapamiętaj sobie Jasiek raz na jutro-KUBEK UMI WSZYSTKO!!!

Jakby Kubek umiał wszystko, to nie byłoby tak fajnie jak jest, kiedy się widzi, że Kubek umie coraz więcej.... Nadzieję mi to daje, że może ja też jeszcze się czegoś w życiu nauczę :)
duże rękojeści mają wielkie zalety; małe też mają niemałe...

Kubek

Tak naprawdę, to było pierwsze podejście do pasowania po łuku i zrobiłem parę błędów. Następne będą lepsze.

SMF spam blocked by CleanTalk