Reklama

Informacje na temat noża.

Zaczęty przez dex82, 22-12-2015, 00:04:23

dex82

Witam,

Czy ktoś posiada jakieś informacje na temat noża zamieszczonego na zdjęciu?

Chodzi mi o historie noża, producenta, pochodzenie oraz o szacunkową wartość. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.

Pozdrawiam Dex82

puchbeary

Co do poszukiwanych przez ciebie danych nie pomogę ale odpowiem ze juz jest taki wątek gdzie powinieneś był to zdjęcie wkleić.  Nazywa się najbrzydsze noże ever...

Świat jest za piękny, żeby marnować czas na cienkich leszczy
--------------------------------------------------
A psy i tak fajniejsze Marcinu...

Pentacl

https://www.youtube.com/watch?v=zofV_BRQ5ss

Inspirowany nożem z filmu Kobra. Widać że ktoś go używał, chyba że, celowo jest postarzony.

RNL

Cytat: Pentacl w 22-12-2015, 00:11:46

Widać że ktoś go używał, chyba że, celowo jest postarzony.

Na grzyby pewnie. Łapał dziadka wracającego z grzybów, przystawiał kastet do nosa i zabierał borowiki. Ale tylko takie do marynaty.

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

dex82

Nóż nabyłem 8 lat temu w takim stanie i leżał mi w szafce bo jest nieco dziwny a niedawno kolega poinformował mnie o tym portalu wiec może czegoś więcej sie o nim dowiem ?

Pentacl

Cytat: RNL w 22-12-2015, 00:18:02

Na grzyby pewnie. Łapał dziadka wracającego z grzybów, przystawiał kastet do nosa i zabierał borowiki. Ale tylko takie do marynaty.

To nie lepiej mu było poczekać i zabrać takie już marynowane?

junasz

A nie lepiej (mając na uwadze, że nasze forum bywa nierzadko wykładnią) byłoby wyjaśnić świeżakowi co i jak zamiast robić sobie podśmiechujki?  ;>

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Trak

Na temat Twojego noża nic nie wiem, ale wzorowany jest na nożu z filmu Cobra.
http://www.bladeforums.com/forums/showthread.php/1303252-The-knife-in-Cobra
O legalności kastetu w Polsce poczytaj.

Pentacl

Cytat: junasz w 22-12-2015, 01:04:28

A nie lepiej (mając na uwadze, że nasze forum bywa nierzadko wykładnią) byłoby wyjaśnić świeżakowi co i jak zamiast robić sobie podśmiechujki?  ;>

Przecież z grubsza wyjaśniłem. Co więcej, na podstawie fotki, można napisać?
Jest to raczej gadżet kolekcjonerski, wykonany pewnie z kiepskiej stali. Może gdyby nie miał kolców miałby jakieś właściwości użytkowe a tak, to można rozśmieszać dzieci w halloween.

dex82

mamcar

Gadżet kolekcjonerski to mógłby być, jakby to był oryginał.
Co do wartości, możesz dać jakiemuś młodszemu kuzynowi, bez obawy że stracisz więcej niż 5 zł. A się chłopak ucieszy z noża kobry.

puchbeary

Kto tam z młodzieżówki w dzisiejszych czasach wie kto lub co to był Cobra :( To se ne wrati....

Świat jest za piękny, żeby marnować czas na cienkich leszczy
--------------------------------------------------
A psy i tak fajniejsze Marcinu...

SMF spam blocked by CleanTalk