Reklama

Fanboje są wśród nas

Zaczęty przez mamcar, 18-01-2016, 09:15:26

mamcar

Każdy ma swoją ulubioną markę czy model, choć niektórzy bardziej ;)

Mój ulubiony:

Cytat: fenei w 11-08-2015, 15:23:17

Chińczyków coraz bardziej lubię. Robią swoje, bez zadęcia i pajacowania. A jak nożyk pójdzie w piach bez zbędnego uszczerbku kupuje się nowy.
Ganzo 710 to mistrzostwo, gdyby jeszcze z lepszej stali był zrobiony. Bajka.

Cytat: fenei w 18-09-2015, 13:31:11

Bierz Ganzo 710. Jest niesamowity.

Cytat: fenei w 26-09-2015, 09:56:18

Bierz Ganzo 710. Jest wspaniały.

Cytat: fenei w 01-10-2015, 19:52:42

Jedynym całkowicie godnym polecenia nożem jest Ganzo 710.

Cytat: fenei w 03-10-2015, 20:56:37

Weź pod uwagę, że taki nóż nie tylko nadaje się na grzyby, gdyby napadł go niedźwiedź też by sobie poradził. Nie jest to co prawda Ganzo 710, ale też wymiata.

Cytat: fenei w 05-10-2015, 16:13:03

Bez namysłu bierz Ganzo 710. Będziesz zachwycony.

Cytat: fenei w 07-10-2015, 23:54:33

Dołóż trochę i zakup Ganzo 710. Jest zadziwiająco wspaniały.
Oczywiście wymiata, że hoho  :]

Cytat: fenei w 08-11-2015, 15:11:41

Jestem przekonany, że Ganzo 710 jest ucieleśnieniem Twoich marzeń.
Może i nie ma stałej głowni, ale to nic nie szkodzi. Wystarczą dwa wiertła.

Cytat: fenei w 19-11-2015, 20:12:23

Bezkonkurencyjny w tej cenie jest Ganzo 710.

Cytat: fenei w 03-12-2015, 17:49:44

Ja wybitnym Ganzo 710 ( :slini:) powaliłem już dwa dziki i jednego łosia, ale się nie chwalę. Ciekawe czy dokonałbym tego Sebenzą?

Cytat: fenei w 06-12-2015, 11:09:10

Jeśli chodzi o rąbanie najlepszym wyborem wydaje się fenomenalny Ganzo 710.

Cytat: fenei w 18-12-2015, 17:44:14

Na twoim miejscu wybrałbym Ganzo710. To nóż spełniejący wszelkie możliwe wymagania. Chcesz finki? G710 perfekcyjnie się nada  ;)

Cytat: fenei w 06-12-2015, 15:25:11

Tu chodzi o głębokie uczucie jakim żywię transcendentego Ganzo 710. Jest genialny, dobry projekt + cena + ziuut= ideał. W dodatku można go używać a nie tylko patrzeć i się bawić.

Są fani motyli (mi przeszło), są fani noży z dziurą a także gumowca z rączką. Ja akurat jestem fanem eterycznej piękności jaką jest mój ukochany Ganzo710.
Z Chin jedzie już piąty egzemplarz, mam je wszędzie  :D

Cytat: fenei w 22-12-2015, 19:25:15

Natomiast napełniony Mistyczną Mocą Pokonywania Wrogów w Każdej Pozycji Ganzo710 (  :slini: ) może opowiedzieć wiele.
O.

Cytat: fenei w 31-12-2015, 09:33:10

A może Ganzo710? Świetnie komponuje się z krawatem i koszulą.

Cytat: fenei w 31-12-2015, 20:48:28

Kup Ganzo710! Posiadając dwa wiertła jesteś w stanie zrobić fixeda. Ten nóż oferuje naprawdę wiele za niewiele. Za 120 sprzedam nawet z wysyłką!!!

harrison

hehe może bardzo chce sprzedać swojego :) i dlatego robi mu "dobrą" reklamę  :dodge:

WAR

A może nie ma i nie używał nic innego, to poleca najlepiej mu znany? ;)

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Chojar

Mamy już na forum 7 powodów by kupić More, teraz jest 16 by kupić Ganzo :D. 710 to fajny model, ale robienie z niego fixeda jakoś do mnie nie przemawia... Co będzie następne Ganzo lepszy do rzucania od noży Grafa?

homer

Podobno ma już pięć własnych. Ja to rozumiem. Swego czasu Benchmade Skirmish występował u mnie w ilości pięciu sztuk.

qsir

Chyba muszę się zaopatrzyć w ten cud techniki nożowej.  :D

A tak serio: rozumiem, że można mieć swoich faworytów ale polecanie jednego modelu do wszystkiego (do lasu, do garniaka, do samoobrony, do drapania po tyłku) to chyba już przesada.

"Człowieku, nie bądź takim materialistą."

- Laska, z Polski

Chojar

Do garniaka moim zdaniem się nie nadaje, ale za to drapać o tyłku możesz się zaraz po zakupie tępe dziadostwo przychodzi ;>
PS-Dobry projekt wam też przypomina BM?

fenei

Tak po prawdzie to troszkę jaja sobie robię wyciskając ile się da z idei "entuzjazmu nad nożem".
A troszku swojego czasu poszedłem na wkurw z powodu fanboyów innych nożydeł mieszających posiadaczy, przykładowo, uberalnego Ganzo710!!! ( :slini:) z błotem.
Że niby oni są tacy do przodu i ach.
"Ja to do smarowania dżemikiem nie używam niczego poniżej D2 lamusy". To trzeba mieć nasrane  :dodge:

A. Co do rzutek Grafa to bez wątpienia G710 kładzie je na łopatki wyważeniem a także subtelnym torem lotu nawiązującym nieco do bumerangu.
B. Żaden z moich G710 (łachę robię i nie będzie ślinotoku  :rotfl:) nie przyszedł tępy.
C. Oprócz jednego, który mnie wkurza sprzedawać nie mam zamiaru albowiem boskie one są i bez skazy (oprócz jednego).
D. Inne nożyki posiadam, ale mowa o Ganzo710!!! :slini:

Ale dziękuję za zebranie razem moich zachwytów. Fajnie się czyta  :-*

WAR

My po prostu zazdrościmy, że znalazłeś już swojego graala ;)

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

kowjack

Czyli co? Mozna w ciemno brac to Ganzo 710 ? :D

Każdy z nas jest jedyny, niepowtarzalny i kieruje się w życiu powodami niezrozumiałymi dla reszty.

Rademenes.

Cytat: fenei w 06-12-2015, 15:25:11

głębokie uczucie jakim żywię transcendentego Ganzo 710. (...) jestem fanem eterycznej piękności jaką jest mój ukochany Ganzo710.

Podoba mi się ten metafizyczny styl wypowiedzi - fenei, reckę napisz!

fenei

Cytat: kowjack w 18-01-2016, 10:02:49

Czyli co? Mozna w ciemno brac to Ganzo 710 ? :D

No ba  :shades:
Ale nie kupuj z Allegro bo tam idą odrzuty z Kolby.

AndrzejMick

Najbardziej w opisie Ganzo 710 podoba mi się ten fragment:

Cytat

dobry projekt

goTomek

AndrzejMick

Dobry, tyle że nie Ganzo. Ciekawe czy Fenei o tym wie. ;P

WAR

Cytat: AndrzejMick w 18-01-2016, 10:10:49

Dobry, tyle że nie Ganzo. Ciekawe czy Fenei o tym wie. ;P

Napisał, że dobry, a nie czyj ;) Nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że to dobry projekt?  :rotfl:

Maciek.K

"made my day"  :D
dzięki, Mamcar!

AndrzejMick

Ganzo oczywiście projekt poprawiło i z dobrego stał się świetny. :rotfl:

Chojar

Może te zdjęcia do myślenia dadzą http://forum.knives.pl/index.php?topic=138761.0. Fenei mi nożyk przyszedł tępy z allegro, ale ta stal szybko się ostrzy i lubię ten noż do edc ;)

fenei

Właśnie dlatego ostrzegam przed Allegro. Mi co prawda przychodziły ostre, ale ten z A. ma niefajną skazę na grzbiecie, Nie wiem, rozwarstwienie stali czy szlifierka, ale raczej pierwsze.
Zdjęćka znam, ale tym kolorowym bym się tylko bawił więc na cholerę mi on.

SMF spam blocked by CleanTalk