Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Phantom

Zaczęty przez Grucha, 08-02-2016, 18:39:47

Grucha

Niech mi tylko nikt teraz nie mówi że "typowa Grucha".....

PHANTOM
całość 240mm / KT 115mm / stal K390 3,3mm / powłoka Ti AIN (Aluminium Titanium Nitride) / mikarta / fibra

photo sharing websites

image share

greenshot

photo uploader

image upload no size limit

InQuizitor

Grzechu godny!!!

Zdecydowanie pierwszy Twój w 100% zgodny z moim zrytym poczuciem estetyki :P

Zodiak

Bardzo fajny. Uniwersalny kształt i wielkość. Grzeszył nie będę, możesz mi go dać ;> :rotfl:

jackdaniels11

Cytat: Grucha w 08-02-2016, 18:39:47

Niech mi tylko nikt teraz nie mówi że "typowa Grucha".....

Ja tam wolę "typowego" Gruchę.
Takiego z klimatem-poroże, podcięcia pod wskazujący, piny ze wzorkiem, pochewka z tłoczeniami...:)
Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

Giedymin

fajny, ksztalt rekojesci bardzo mi podchodzi. Co to za powłoka? Na gorąco?
Pozdrwiam

Hejo powoli odchodze od robienia nozy zlecenie. Bede robił głównie na sprzedaż. Jak ktoś chce być ma mojej mailing liście to pisać prosze, bedzie powiadomienie o dostepnych nowościach. [email protected]
https://www.facebook.com/Giedyminsbigblades/

garuchi

Cytat: jackdaniels11 w 08-02-2016, 19:08:23

Ja tam wolę "typowego" Gruchę.
Takiego z klimatem-poroże, podcięcia pod wskazujący, piny ze wzorkiem, pochewka z tłoczeniami...:)

+100

rangy67

Taki codzienny.....ale z drugiej strony trochę mroczny mimo wszystko zachęcający do wzięcia w rękę.Taki nie Grucha. :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

pawelmomo

No przecież na zdjęciu ta sama koszulka ,więc typowy Grucha ;)
Ładnie dogłaskana rękojeść. Podoba mi się tez Twój patent na ucho do paska przy pochwce.

bronuś67

Pierwsza moja myśl : Grucha pożyczył komuś koszulkę. Dopiero bliższe oględziny i wyszło, że to twój nóż.  ;-)
A sam nóż superowy. 8D

Marcin_mk

Świetny. :)

Gdzie dałeś do powlekania? Też mam w planach PVD na vanadisie i wybór padł na powłokę uddeholmu.

wojtek91

Bardzo nietypowy Grucha ;)
I bardzo mi się podoba.

Grucha

Dzieki chłopy. Powłoka  na gorąco naturlich. Nazywa sie ta technologia exxtral plus.

jack1983

Nigdy bym nie zgadł, że to twoje dzieło (superowy)
Lepiej by wyglądała pochewka z kydexu.

Marcin_mk

Cytat: Grucha w 08-02-2016, 21:49:31

Dzieki chłopy. Powłoka z uddeholmu właśnie, na gorąco naturlich. Nazywa sie ta technologia exxtral plus.

Piaskowałeś przed powlekaniem? Czy taka matowa jest sama w sobie?

Grucha

miało być mikropiaskowanie ale oststecznie wykończyłem powierzchnię prawie na lustro, powłoka nie jest zupełnie matowa, ma połysk

grumic

świetny nóż, bardzo w moim guście :)

Marcin_mk

Cytat: Grucha w 09-02-2016, 09:27:34

miało być mikropiaskowanie ale oststecznie wykończyłem powierzchnię prawie na lustro, powłoka nie jest zupełnie matowa, ma połysk

Ok, ja będę piaskował. Ciekawe co mi z tego wyjdzie. :D

Marcin_mk

Powójnie mi się wpisało :/

mitryl

Bomba, ale masz przerób :D

I rzekł do człowieka: Oto bojaźń Pańska, ona jest mądrością, a unikanie złego rozumem.Job. 28:28
Marana Tha

balberith

Bardzo w moim typie 8D