Reklama

Socom - Torture test

Zaczęty przez Smutas, 24-02-2016, 20:54:47

Smutas

Jakiś czas temu pojawił się filmik w którym Socom dokonuje żywota. Serce boli ale warto obejrzeć.
Trzeba przyznać że gnojek trzymał się dzielnie do samego końca.

https://www.youtube.com/watch?v=Eak7M-EhHb0&list=PL5mxvmhJHfZyR9jQzOAPHd0DHpgevGVEP

P.S. Nie widzę żeby ktoś wrzucał, ale jeśli już gdzieś było - sorry

Thrust no 1

Mixon123

Nie mogę uwierzyć jak mocny jest ten Tip  8D

Cytat: Albert Einstein
Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś kto o tym nie wie, i on to robi.

InQuizitor

Chyba mocniejszy niż Diabełka ;)

Mixon123

Cytat: Albert Einstein
Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś kto o tym nie wie, i on to robi.

involeth

I to jest egzemplarz z D2 :D

Smutas

Że czubek nie walnął to szok.. Dziwię się też że rękojeść dała radę. Najsłabszym punktem są chyba te małe śrubki którymi są skręcone obie połówki. Bardzo łatwo je przekręcić i na końcu filmu widać też że jedna tuż przy pivocie wypadła. Tak czy siak... Jest mocna maszyna, i pokochałem  mojego socoma na nowo XD

Thrust no 1

Robertbp

Ciekawe czy na moc czubka ma jakiś wpływ że to chisel?

"...uważaj bo jak marzysz to zamykasz oczy..rzeczywistość wtedy łatwo ciosem cię zaskoczy..."

Smutas

Cytat: Robertbp w 24-02-2016, 22:16:18

Ciekawe czy na moc czubka ma jakiś wpływ że to chisel?

Mam akurat taki sam model i mimo że tanto i do tego chiesel to czubek jest nadal igła. O wiele bardziej szpiczasty niż np. w emersonach i na oko wydaje się po prostu.. delikatny. A tu niespodzianka.. :-D

Thrust no 1

Robertbp

Cytat: Smutas w 24-02-2016, 22:52:36

Mam akurat taki sam model i mimo że tanto i do tego chiesel to czubek jest nadal igła. O wiele bardziej szpiczasty niż np. w emersonach i na oko wydaje się po prostu.. delikatny. A tu niespodzianka.. :-D

Wiem bo też takiego mam  :D myślałem że może ktoś posiadający wiedzę techniczną jakoś to wyjaśni.

"...uważaj bo jak marzysz to zamykasz oczy..rzeczywistość wtedy łatwo ciosem cię zaskoczy..."

Raptorartur

Dziwnie duże kawałki wyrywają się z tego drewna, sądzę, że balsa albo jakieś próchno.

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

NKJ Stachu

Raptorartur

Tak się tworzy legendę ;-) Swoją droga muszę coś takiego też nagrać :rotfl:

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

pecado

Cytat: Raptorartur w 25-02-2016, 14:02:36

Tak się tworzy legendę ;-) Swoją droga muszę coś takiego też nagrać :rotfl:

Tylko bez kaca, bo on nawet w gąbce złamie czubka :]

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad: