Reklama

Pasta polerska

Zaczęty przez Z4cKproKnifer, 21-05-2016, 13:49:29

Z4cKproKnifer

Jaką pastę polerską do ręcznej polerki polecacie? Chcę wygładzić bruzdę detenta na ostrzu i ściągnąć satynę z ostrza.

"Możemy doskonale znać wszelkie zasady walki, ale jeśli wszystkie części systemu reagują tak samo, to system ma poważną wadę. To prawda i dla grupy, i dla jednostki. Nadmierna specjalizacja prowadzi do śmierci,, The Major

Swirek89

Może g3??

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Instagram: @znozemprzezswiat
http://znozemprzezswiat.pl/

Migacz112

Jeśli polerowanie ręczne = "ścierniwo na szmatę, szmata w rękę i jazda" to odrzucił bym z góry zieloną polerską, bo się do tego nie nadaje. No, chyba żeby rozrobić ją z olejem mineralnym, sam kupiłem parę dni temu dwa pudełka pasty diamentowej na allegro (5g, 25zł każde) i poleruje KT jak marzenie. Co to wnosi do tematu - ano, że konsystencja jest fajna, z pewnością będzie się takową miło pracować :) na pasek 15x2cm idzie pasta w ilości połowy ziarnka ryżu, więc to zapas dożywotni, a poleruje bardzo szybko

Scyzor 11

Pasta do zębów na kawałku skóry lub pasku  daje zajebiste efekty polerki kt

Mam gdzieś ludzi którzy noszą dupy wyżej jak głowy

Migacz112

Tylko że kolega nie chce polerować KT tylko ślad po detencie :)

Wytapane z telefonu

Scyzor 11

No fak,t ale pisze że patyne chcę usunąć a pastą do zębów zrobi to szybko i sprawnie

Migacz112

Satynę, nie patynę. I bruzdę którą pozostawił detent ;)

Wytapane z telefonu

Scyzor 11

Sorrki  :rotfl: gamoń ze mnie, niedoczytałem

Olczyk

Farecla G3, tak jak kolega wyżej polecił :)

Z4cKproKnifer

Dokładnie, bruzdę chce wygładzić, satyna przy okazji. A jaka jest konsystencja tej pasty?

"Możemy doskonale znać wszelkie zasady walki, ale jeśli wszystkie części systemu reagują tak samo, to system ma poważną wadę. To prawda i dla grupy, i dla jednostki. Nadmierna specjalizacja prowadzi do śmierci,, The Major

Olczyk

Gęsta, pod palcami kremowa i wyczuwalny materiał trący. Coś takiego ja CIF :D tylko że bardziej gęste.

Z4cKproKnifer

Ok kupię ją na dniach.

vaga

Używam od lat Autosolu
i jestem z niej zadowolony.

kostek.ok

Cytat: vaga w 27-05-2016, 22:35:53

Używam od lat Autosolu
i jestem z niej zadowolony.

+1
Dokładnie od 20 lat używam autosolu i jak dla mnie rewelacja , metale , plastik i szkło , są dedykowane np. do inoxa , metali kolorowych , plastiku ale mi wystarcza do wszystkiego universal .

SMF spam blocked by CleanTalk