Reklama

Zlot

Zaczęty przez Vloose, 30-09-2016, 19:15:32

Vloose

Nie spamujmy pod recenzją.
Was. Motylkowicze znam. Mniej czy więcej, mamy ze sobą jakiś kontakt. Myślę że utworzy się tak czy inaczej z nas jakaś grupa. Co nie oznacza że nie chciałbym wziąć udziału w oficjalnym afterze. :D

A Ty @crywar kombinuj, miło będzie Cię widzieć na pewno :D śledzicie dział zlotu?  Co myślicie o jakimś noclegu? Macie jakieś sprawdzone miejsca?

Zoxico

Znać miejsca na nocleg to nie znam, ale też jadę na zlot zobaczyć się przede wszystkim z flipperami właśnie :D Reszty nie znam praktycznie, więc z wami będę się trzymał.
W Wawie byłem ledwo dwa czy trzy razy, więc jak ktoś bardziej tamtejszy znajdzie nocleg, to również bym się na to pisał :) Działu zlotu za bardzo nie śledzę, bo gubię się tam odrobinę, prawdę mówiąc :D

Vloose

Ja myślę o campanile. Bywalem w tej sieciowce. I myślę że warto. Nie są to jakieś duże pieniądze. Zależy też ilu nas by było :))

Zoxico

Internet podpowiada mi, że ceny są od ~150 za dobę. Jak to nie są duże pieniądze to chyba jestem dość biedny, bo długo bym tam nie pomieszkał :D Chyba że źle spojrzałem z tą ceną.
Zapomniałem o afterku wspomnieć. Ja nie wiem czy będę. Póki co niczego nie obiecuję, bo nie wiem jak będzie z dojazdem :)

Vloose

Ostatnio byłem w kato w campanile i zapłaciłem za 3 noce dla 2 osób 350 zł.

A w czym problem z dojazdem?

Zoxico

Nieważne :D Pomieszało mi się odrobinę.

Vloose

Jak to nieważne :D ważne!   :frown:

Zoxico

Już nic! :D Chociaż będę musiał raczej znaleźć kogoś, kto mnie podwiezie przez bla bla cara chyba, bo tak byłoby dla mnie najkorzystniej. Pociągiem mogę ale tylko pendolino chyba :D Aż takim burżujem nie jestem by się nim wozić.

Vloose

Naobiwcywales mi i o :(  :heart:

kidziu

Będzie ktoś na zlocie z jakimś brs ? chętnie bym potrzymał chwile :D

crywar

Ja będę miał barebones, jeszcze nie mam ale powinien dojść do zlotu ;)

why so serious

DjTotem

Może ja będę

kidziu

Jak miło ab i bb jednego dnia :D

Draidar

^no i rep bedzie :D

Vloose

Gratki za repa  ;) wygląda na dość zmęczonego. Jakaś historie tego noza jesteś w stanie przybliżyć?  :D

Draidar

Kręcę nim wszędzie gdzie popadnie, ćwiczę na nim jakieś modowanie itd. krótkim wyjaśnieniem - nie oszczędzam go w najmniejszym stopniu  :D

Vloose

Concrete flipping  :D fajny, fajny. Widzę że g10 niezniszczalne  :shades: ile czasu go masz?

Draidar

od lutego 2016

franio1991

Weźmie ktoś na zlot flytanium ?

Cytat: ahaswer w 21-09-2011, 20:56:10
Rozmawiajmy, a nie obrzucajmy się gównem jak małpy.
Jeden multitool to stanowczo za mało!!!
Komuś customowe przecinaki do Leathermana?

kidziu

Podpinam się z prośbą :D chyba w tym roku zobaczę wszystko co mnie interesuje.

SMF spam blocked by CleanTalk