Reklama

DAMAŚCIK

Zaczęty przez DARIUSZ-K70, 25-10-2016, 22:58:54

DARIUSZ-K70

Witam, damaścik dla mojej skromnej osoby.

Marek Muniak

No, Darek, wystartowałeś z wysokiego pułapu. Bardzo porządnie wykonany nóż i pochwa. Napisz, z czego skuwany jest ten damast, podaj wymiary, materiały na rękojeść..  Jeśli chodzi o moją skromną osobę, to kawał solidnej, efektownej i ze smakiem wykonanej roboty... Daj Bozia zdrowie, działaj dalej!!!

Owoc żywota mojego je ZUS.

jackdaniels11

Więcej fotek i technicznych info...

Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

depravedsouls

Pochewka ładniejsza niż sam nóż jak dla mnie.Zakładasz wątki z nożami,zero informacji itd.może załóż swój wątek jak wszyscy co? czy jesteś tak zajebisty że wstawisz fotkę i co mamy się domyślać?

Czasy inne - pomidorka nie tnie , oj a 500 stów dałem . Tam się żyło nożem i nikt nie biadolił . Orcanus

killrathi

Cytat: depravedsouls w 26-10-2016, 18:31:43

Pochewka ładniejsza niż sam nóż jak dla mnie.Zakładasz wątki z nożami,zero informacji itd.może załóż swój wątek jak wszyscy co? czy jesteś tak zajebisty że wstawisz fotkę i co mamy się domyślać?

gdybyś nie był aż takim ignorantem to byś wiedział że Dariusz jest tak zajebisty w tym co robi. Tylko że młody jeszcze jesteś i nie pamiętasz...

depravedsouls

Cytat: killrathi w 26-10-2016, 18:45:47

gdybyś nie był aż takim ignorantem to byś wiedział że Dariusz jest tak zajebisty w tym co robi. Tylko że młody jeszcze jesteś i nie pamiętasz...

Możliwe że jest tak jak piszesz,ale czy do każdego wykonanego noża potrzeba osobnego wątku? Może i by inni się dowiedzieli/obejrzeli inne prace Pana Darka.

Czasy inne - pomidorka nie tnie , oj a 500 stów dałem . Tam się żyło nożem i nikt nie biadolił . Orcanus

Trak

Cytat: Krug w 01-01-2011, 13:58:55

Załóż jeden wątek na swoje noże, których nie trzeba będzie szukać po całym dziale i poproś moderatora działu niech scali do kupy wszystkie twoje wątki.

Przyda się to wszystkim, a szczególnie Markowi Muniakowi, bo ciągle odkrywa Cię na nowo :).

Marek Muniak

Nie wyobrażasz sobie ile mam z tego radości....  :rotfl: :rotfl:
Ale gość jest naprawdę dobry...

Owoc żywota mojego je ZUS.

SMF spam blocked by CleanTalk