Reklama

Podoba mnie się Maxpedition fixed knive.....

Zaczęty przez fire, 18-12-2016, 22:50:05

fire

Jako że pogoniłem pare nożyków. Pomyślałem ze zakupię sobie takowy nożyk. Ma ktoś używa? Mialem kiedyś Mad Doga Atak, ale.....za ciężki był, koszerny jak cholera. Ale poszedł
D2 da rade w takim nożyku? Piszcie coś bom zgłupiał!!!!

demon

Moim zdaniem D2 daje radę w każdym nożu jeżeli nie wymagamy od niego bezwzględnej nierdzewności. Od malucha po rębajłę.

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

fire

Nie no mialem Ontario TAK1. I już wiem że, łomy nie bardzo mi podchodzą. Płaski szlif to podstawa.
Clip point nawet tanto fajne. Może ktoś jeszcze produkuje nożyki w tym stylu. Może nasi rodzimi producenci?

fire

Mikko

Wołodja mi zrobił hidden tanga w G-10, możesz zawsze do niego zagadać.

tap

gegi

Tomek dobrze gada, kup Pan od Radka. Będzie Pan zadowolony.

fire

Dzieki chłopaki. Może faktycznie czas dorosnąć i kupić sobie custom

Blacha

te nożyki mi chodza po głowie odkąd prototypy macałem na IWA. Kiedyś w końcu kupię bo leżały rewelacyjnie w łapsku a ja mam alergie na płaskowniki z klepkami - nie lubie jak mi tang wystaje z miedzy okładzin.

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

SMF spam blocked by CleanTalk