Reklama

Taca+płaszczka+krowa+key fob = sto lat Rangy! ;)

Zaczęty przez Masta Hobbyt, 17-01-2017, 15:15:21

Masta Hobbyt

Hejka!

Dawno dawno temu zaczęliśmy z Pawłem pewien temat ... i co by się nie rozwodzić wyszło nam parę gadżetów. Mianowicie taca na Pawłowe EDC które to ponoć zajmuje powierzchnię mieszkalną w postępie geometrycznym i trzeba by wydzielić jakąś konkretną przestrzeń dla nich.  No i powstała taka o taca - całkiem spora bo na jakieś pół metra długa, dość solidna bo podstawa ma około 8 mm grubości, tu trochę szwu krawędziowego, tam deczko farby fiebieng`sa, kapka zdobienia (ahh zapomniałem ująć w kadrze tych krzyżyków które są po wewnętrznej stronie rantu :P ) chwila, więcej jak dłuższa, zabawy no i w końcu jest. A przy okazji dwa tee no "key fob`y" na tacy podane ;) Ponoć to będzie jeden z prezentów dla Pawła od Pawła hehe także sto lat!

a otoo totoo:

zdrówka!
Igore

marcin90-70

Sprzedam:
http://forum.knives.pl/index.php/topic,148745.0.html

Naprawiam wszelakie noże. Wegliki klade. Ostrze i dopieszczam.

Mój FB
https://m.facebook.com/KnifeHospital/

KnifeHospital-moje prace

rangy67

Nooo i pięknie proszę pana Igora.Nareszcie będzie na czym i w jednym miejscu trzymać podręczne EDC.I pewnie na jednej się nie skończy bo ta polerowana płaszczka w filoletowawym brązie jest magnetyzująca.Dzięki serdeczne Igor. :D :D :D

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

jabberwocky

Heh, jako miejsca 'do odkładania zawartości kieszeni' uzywam bardzo podobnej płaszczki, tylko luzem ;)

-Is there anything worn under the kilt?
-No, nothing worn, everything in perfect working order!

Tazz

O psia mać ale zajebista sprawa. Słyszałem o tym projekcie ale efekt przerósł moje wyobrażenia. Gratulacje Pawle!

... Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
- Nie mam pojęcia.
- Nigdy nie znałeś takiego?
- Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
- Chciałabym wiedzieć... kim tacy szermierze są. I gdzie są.
- Gdzie są, to ja wiem.
- Ha! Więc gdzie?
- Na cmentarzach

rangy67

Dzięki bardzo :) dodam tylko,że...ten projekt mocno ewoluował od wyjściowego który był (patrząc z perspektywy)...bardzo prosty. ;) :D

indor9999

Te oczka, to by to wszystko zepsuły.
zajebiste

rangy67

Cytat: indor9999 w 17-01-2017, 23:11:43

Te oczka, to by to wszystko zepsuły.
zajebiste

Też tak myślę...dzięki. :)

Raptorartur

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

Marcinl76

Nooo Panowie, macie pojęcie o tym co się chce i jak to zrealizować!!! Rewelacja.

Pozdrawiam
Marcinl76

Marcinl76

rangy67

Taca cały czas doskonale spełnia swoje założenia.Tylko rzeczy się na niej zmieniają dość często.....bo jest ich za dużo. ;) :D

Masta Hobbyt

wow! dzięki Paweł! aż miło popatrzeć że mój "podrób" tyle zacnych gratów trzyma :D

rangy67

Dzięki Igorze :).To co w tzw.obiegu to na dwóch tacach ledwo by się zmieściło.Trzeba pomyśleć o tym co ostatnio rozmawialiśmy 600x300(270)... ;-) :D

SMF spam blocked by CleanTalk