trwa ładowanie paska...
Reklama
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Knives.pl dla Tlima!
Tlim stracił warsztat w pożarze
Strona główna
Forum
Pomoc
Regulamin
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
Rejestracja
knives.pl - ostra dyskusja
»
Noże
»
Nożowe co i jak - czyli lokal "Pod Pękniętą Omegą"
(Moderator:
kali
) »
Dobra Stalka
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Wszystkie
Do dołu
Autor
Wątek: Dobra Stalka (Przeczytany 3623 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
brony_
WKRÓTCE...
Opinii:
(
56
)
Mieszkaniec knives.pl
Wiadomości: 6487
Płeć:
"Odpowiem wymijająco wprost"
Odp: Dobra Stalka
«
Odpowiedź #20 dnia:
13-03-2017, 14:18:48 »
Pamiętaj tylko, że diamentów używa się
z wyczuciem
- nie dociskaj mocno, bo powyrywasz nasyp.
Zapisane
K
O
Ł
O
B
R
Z
E
G
--->
www.rezydencja.fajnewczasy.com
Chef
Opinii:
(
0
)
Świeża krew
Wiadomości: 18
Odp: Dobra Stalka
«
Odpowiedź #21 dnia:
13-03-2017, 14:25:30 »
Jasna sprawa. mam nadzieję, że będzie to trafiony zakup.
Zapisane
wedzok
Opinii:
(
0
)
Świeża krew
Wiadomości: 1
Płeć:
Odp: Dobra Stalka
«
Odpowiedź #22 dnia:
09-05-2019, 13:20:22 »
Co aktualnie możecie polecić?
Zapisane
Wędzarnie
zami
Opinii:
(
66
)
Użytkownik knives.pl
Wiadomości: 461
Odp: Dobra Stalka
«
Odpowiedź #23 dnia:
21-05-2019, 18:24:07 »
Za 70 zyli stalka z nasypem diamentowym z Ikei.
Zapisane
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Wszystkie
Do góry
knives.pl - ostra dyskusja
»
Noże
»
Nożowe co i jak - czyli lokal "Pod Pękniętą Omegą"
(Moderator:
kali
) »
Dobra Stalka