Reklama

POLONUS

Zaczęty przez Grucha, 21-03-2017, 13:39:02

Grucha

Inspirowany nożami patriotycznymi Siadaki
całość 240mm / klinga 130mm / cocobolo / ivory mikarta / kompozyt z płatkami metalowymi

Marek Muniak

Bardzo, bardzo mi się podoba. Fajne trawienie, no i pomysłowa pochewka.

Owoc żywota mojego je ZUS.

Grucha

kroko

Dziwna konstrukcja,część jest full tangiem,dokąd sięga?

Grucha

ano dziwna...to full tang bez dupki, podcięty od spodu i skrócony , sięga tak daleko jak widać na grzbiecie

czesio

Detale noża i pochewki wyjątkowo trafiające w oko i dodające wyjątkowy urok całości - klasa/brawo  :shades:

Naczelnik

Normalnie to na PCK to rzadko zaglądam żeby nie wpaść w kompleksy. I trzeba było tu nie włazić. Teraz się będe umartwiał nad swoimi żenującymi umiejetnościami.  :D Strasznie mi się podoba. 

Grucha

:-) Naczelniku, eeee tam, każdy orze jak może , każdy następny będzie lepszy , grunt to zdrowie :-)

NKJ Stachu

Nóż świetny! drewienko super i wykonanie i fejlłork, ale te patriotyczne motywy jak dla mnie zupełnie zbędne..

Grucha

A no widzisz Stachu....zgadzam sie z Tobo w całej rozciągłości , ale to wszystko przez Siadakę ! to on rozpoczął ten nurt, a że zarobiony to jego klinci trafiajo do mnie z takimi fanaberiami, też uważam że ten nóż bez motywów byłby lepszy, trochę siebie samego zgwałciłem i źle mi z tym . U Siadaki atrybuty patriotyczne wyglądają mniej dosłownie i to jest lepsza droga

Aleks

Logo PZPN'u :D ?
Świetny nożyk jak zwykle, cocobolo to chyba moje ulubione drewno :)

Ja tam motywy patriotyczne lubię :) Sam takiego kiedyś poczyniłem, trzeba to powtórzyć.

Mój dział: https://forum.knives.pl/index.php/board,368.0.html

Wszyscy mają... no to mam i ja:

FB

Grucha

Ano PZPN'u :-)....jak je wyhaczyłem to jeszcze nie miałem tej świadomości

lokee

nóż piękny. I bardzo "użytkowy" - zdecydowanie wolę od "taktycznych"

Ludzie kiedyś byli bliżsi sobie... Musieli. Broń nie niosła tak daleko.

Dexameth

Bardzo ciekawy, piękne wykonanie.

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

SMF spam blocked by CleanTalk