Reklama

Sruwiwalowcy testują...

Zaczęty przez Krug, 25-07-2017, 19:32:10

Krug

Taki filmik mi na jujtube wyskoczył, może i był gdzieś to wyjebać w piesdu..... Nóż to tam jak nóż, ale te dwa kasztaniarze od batonowania to zajebiste są. Wbija głownię tak że nie ma w co przypiździć i wali po drewnie rękojeści.  Nosz skąd się takie sruwiwalcy bierą..... A klina se wystrugaj, czy minuty roboty. Nie napierdala cipek bezmyślnie .... :rotfl

https://youtu.be/TZRtBuJeHLE
Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

Dominicus

Mirek nie znasz na sruwivalu i tyle.  :P

Krug

Wiem. Bo nie mam brody i nie noszę kalepusika...   :frown:

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

Hubix7

Za dużo amerykańskich filmów, za mało rozumu. A noz to chyba pierwszy raz w życiu w ręku trzymał  :special:

InQuizitor

To nie ten "znawca" rzeźbiarz co tak zna się na nożach? ;)

gregor7

Brodę mam ale na sruwiwalu się nie znam więc film obejrzałem z zapartym tchem i uważam że to skarbnica wiedzy,można z niego nauczyć się jak ,,batonować,maczetować,podrzeżbiać i dziubać'' oraz jak zrobić ,,przyrząd'' do wyprodukowania smacznego omleta  ;P

Swirek89

Flip i Flap polskiej sceny bushcraftu ;)

Ps. Ogólnie te spotkanie co zrobili to na filmach wygląda jak warsztaty wsparcia dla pseudo inwalidów, nie chce nikogo obrazić, może sa tam normalni ludzie tylko ich nie pokazują ;)

Instagram: @znozemprzezswiat
http://znozemprzezswiat.pl/

Trak

Cytat: InQuizitor w 25-07-2017, 20:12:23

Idź Pan :D.
Kiedyś myślałem, że ja nie mam bladego pojęcia, teraz trochę mi lepiej :).

kosiarz

Cytat: InQuizitor w 25-07-2017, 20:12:23

Tak :)

Katany majom po 67 hrc i tylko japończycy wiedzieli jak to zrobić. Do dziś dzień nie wiadomo jak to robili...
i te klimaty :)

A szczerze mówiąc, to na pytanie:
- co się stało, że kawałek rękojeści odpadł?
Powinień usłyszeć odpowiedź:
- że jakiś idiota walił po rękojeści!

Rozwalili nawet ładną rękojeść :(

O Pawle Dudzińskim powiedziałbym, że to nawet sympatyczny gośc, gdyby nie był okropnie zadufanym w sobie starym tetrykiem.

Bez odbioru.
www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

makjan28

Cytat: Swirek89 w 25-07-2017, 20:30:02

Flip i Flap polskiej sceny bushcraftu ;)

Perfekcyjnie ujęte.  :rotfl:
Najtrafniej określiłeś to zjawisko.

W. Irving

Okurwamaćskądsiętakiepedałybiorą  :cry:

Jakby ojcowie ich wiedzieli co z nich wyrośnie to chyba do zlewu by nasienie oddali, albo na ziemię za stodołą... pierwsza minuta filmu i nacisnąłem STOP. Mam nadzieję, że uda mi się to "odzobaczyć"
pzdr
T

wiem k...a wszystko... jako rzecze kosiarz ;>

(tu http://forum.knives.pl/index.php/topic,156717.msg1501352.html#msg1501352 )

robin31

Koło surwiwalu to nawet nie leżało , filmik pokazuje dwóch gości niszczących nóż , a ogólnie to wykonawca noża powinien się z nimi skontaktować i ich opierdolić .
Jedyne co można tym nożem zrobić to kołotuszkę z suchej sosny do porannego omleta  :rotfl:

Swirek89

Cytat: robin31 w 25-07-2017, 20:52:50

Koło surwiwalu to nawet nie leżało , filmik pokazuje dwóch gości niszczących nóż , a ogólnie to wykonawca noża powinien się z nimi skontaktować i ich opierdolić .

Już widzę jego łzy w oczach tyle godzin robił rękojeść ;(
Instagram: @znozemprzezswiat
http://znozemprzezswiat.pl/

Rysz

Na początku zastanowiło mnie, że przód rękojeści odpadł przy uderzeniu w czubek, więc obejrzałem dokładnie. Jakość jest kiepska, ale coś widać:

1. Do "momentu uszkodzenia" ani razu nie pokazują prawej strony noża
2. W 1:17 widać istniejące już pęknięcie prawej okładziny (w nacięciu grzbietu)
3. W 1:29 odłamany kawałek drewienka wypada z ręki od strony dupki, a nie z czoła :P

Wniosek prosty: popsuli wcześniej, a materiał nieudolnie sfałszowali. Bez komentarza :rzyga:

Nie zmienia to faktu, że taka orientacja słojów na pewno osłabia okładziny i wcale nie dziwi mnie, że drewienko pękło w taki sposób na pinie.

PS: "Comments are disabled for this video." - ciekawe czemu ;>
Ja wrócę!

szachar

Z kolegą z forum czasem tego dziadka oglądamy co by humor sobie poprawić, ale czasem trzeba rękoma zasłonić oczy i uszy bo wstyd za gościa.
W skrócie - straszne głupoty pier...oli 

Trak

Cytat: szachar w 25-07-2017, 21:19:59

Z kolegą z forum czasem tego dziadka oglądamy co by humor sobie poprawić, ale czasem trzeba rękoma zasłonić oczy i uszy bo wstyd za gościa.
W skrócie - straszne głupoty pier...oli

Ale wal Pan śmiało, że ze mną Panie Kolego :).

Kubitron

Cytat: kosiarz w 25-07-2017, 20:39:34

O Pawle Dudzińskim powiedziałbym, że to nawet sympatyczny gośc, gdyby nie był okropnie zadufanym w sobie starym tetrykiem.

Racja...
Oni nawet szkolenia robią:
https://www.youtube.com/watch?v=lF1OR52zvzg&lc=z13bv3nbpp2thnmbc04cf1xxsojojjnaano0k.1500980152127791

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Mój instagram

gregor7

To i naostrzyć nauczą  :dodge:

przemo803

A niech to chuj :)  co ja pacze :)

mamcar

11:45 każde forum ma swojego Wara ;P

SMF spam blocked by CleanTalk