Reklama

Wywiad w Zachodnim Poradniku Łowieckim

Zaczęty przez Raptorartur, 10-10-2017, 14:09:23

Raptorartur

Gdyby ktoś z Was chciał poczytać wywiad, który przeprowadził z mną Marek Muniak a który ukazał się w ostatnim numerze Zachodniego Poradnika Łowieckiego to zapraszam.
Dziękuję Ci Marek :)

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

rak

jackdaniels11

Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

garuchi

spuud

Myślistwa jako hobby nie toleruję, ale wywiad dobry - rzeczowy, szczery.

spośród wszystkich nieważnych rzeczy na świecie...noże są najważniejsze...

Marek Muniak

Artur, nie masz z co dziękować. Ja tylko usystematyzowałem to, o czym mi mówiłeś. Wszelkie splendory po Twojej stronie. To był fajny epizod w moim życiu. Cieszę się, że się podoba. O to chodziło. Jesteś spoko gość. To nie mogło się nie udać!! :D ;P
Dobrze, że dzieliła nas duża odległość... Bo wiesz, jak się spotkają dwie gaduły....

Owoc żywota mojego je ZUS.

eddieiron

baw

Wśród dzisiejszej nijakości pisania, czytało się bardzo przyjemnie. Tylko jednego ortografa dostrzegłem ;P

Otchłań czeka

Raptorartur

Dzięki, że poświęciliście czas na przeczytanie wywiadu. I za pozytywne recenzje :)

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

Saduria

Czytałam z wypiekami na twarzy  ;)

Nareszcie wiem skąd się znasz na rybach i gotowaniu. :)

Grucha

Luuubie wywiady ! Uświadamiają mi że żyją ludzie na tym świecie ludzie o podobnych zainteresowaniach , wartościach i podejściu do życia jak moje, i to jest przyjemne. Myślę że przydało by się Artur wkleić zdjęcie Twojej rodziny w tym wątku :-) , w sumie Marka też by można było...ale to może Ci popsuć reputację  ;P :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Marek Muniak

Baw - ja ignorant jestem, więc proszę o wybaczenie! O jakim błędzie mówisz?
Grucha - nie widziałeś mnie, więc nie psuj wątku! :D :rotfl:

Rodzina Artura to fajny pomysł.

baw

Winno być "niezwiązany z myślistwem".

Otchłań czeka

Marek Muniak

mamcar

Mi trochę nie pasuje akapit o "gęstniejącej atmosferze". Ale ciężko oczekiwać by w takiej gazecie ktoś pisał: "myślistwo to zabijanie, jestem temu przeciwny. Jestem wegetarianinem" :D

Marek Muniak

Kończę właśnie pisać artykuł na ten temat. Jak wydrukują, wrzucę w swoim wątku. Przepraszam Artur za zaśmiecanie wątku....

baw

Marek, mógłbyś wskazać słownik, który dopuszcza formę "nie związany"?

Otchłań czeka

Marek Muniak

Nowy Słownik Ortograficzny PWN, wydanie internetowe.
Przed chwilą zadzwoniłem do znajomego polonisty, by się upewnić. Potwierdził, że obie formy są poprawne.

mamcar

baw

To przepraszam za zwrócenie uwagi.

Swoją droga, w która stronę my idziemy z naszym językiem...

Otchłań czeka

SMF spam blocked by CleanTalk