Reklama

Benchmade Griptilian 551 - łożyska?

Zaczęty przez spidster135, 24-10-2017, 22:09:31

spidster135

Cześć,
dziś w sklepie gdy oglądałem noże dowiedziałem się, że Griptilian 551 jest na łożyskach. Czy to jest prawda? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji.

Pozdrawiam.

Zdobycie kobiety jest jak smarowanie bułki masłem, można użyć karty kredytowej, ale znacznie prościej jest nożem.

TDK

lobuz1

mercano

Cytat: TDK w 24-10-2017, 22:10:51

Nie jest.

Ale prawidłowo złożony i nasmarowany śmiga tak, jakby był, a nawet ciut lepiej. :)

spidster135

Ok dzięki :) Nie chodzi już o to czy dobrze nasmarowany będzie śmigał lepiej jak z łożyskami czy nie, tylko o sam fakt czy je ma :D Nie wiem w sumie czemu mi w facet w militariach tak powiedział, a pytałem drugi raz dla upewnienia o te łożyska bo coś mi nie pasowało.
Tak czy tak nóż bardzo fajny i trzymało się go bardzo bardzo pewnie. Te okładki niby plastikowe, ale nie czuć kompletnie tandety, jedynie wyglądają tak przeciętnie :P Dość lekki i w kieszeni fajnie leżał (nie za wielki). Pewnie niedługo się na niego zdecyduję :P

Zdobycie kobiety jest jak smarowanie bułki masłem, można użyć karty kredytowej, ale znacznie prościej jest nożem.

kali

Jest na łożyskach ślizgowych, to też łożysko ;)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

spidster135

Cytat: kali w 25-10-2017, 05:47:06

Jest na łożyskach ślizgowych, to też łożysko ;)

No na siłę można sobie to tak tłumaczyć, ale jednak wiadomo że jak słyszy się "łożysko" to się nie myśli o zwykłych podkładkach z dziurką ;P

SMF spam blocked by CleanTalk