Reklama

M-Tech Twist, ten z Allegro

Zaczęty przez SinCara, 31-10-2017, 17:26:26

SinCara

Witam.
Mam pytanie odnośnie M-Techów z Allegro, bo widze, że na różych aukcjach róznie one wyglądają i boję się o podróbki, ponieważ na angielskich stronach i forach to takie spokojnie po 40$+ latają i znikają w moment albo pełno podrób po 15$ tam widuje, wiec az podejrzane żeby u nas w PL takie noże po 106zł chodziły :P
2 lata temu kupiłem M-techa twista, ale go rozwaliłem (zle zakleilem sruby i w dodatku zgubiłem piwota).
Chodzi mi o dokładnie tą oferte: http://allegro.pl/noz-mtech-twist-motylkowy-balisong-m-tech-teczowy-i6932178347.html
Jak myślicie? Czy te noże są oryginalne czy może podróby? Nie chciałbym trafić na jakiś badziew... Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi :-)

SinCara

A własnie, jeszcze jedna sprawa...
Widze na zdjeciu, ze kazdy z nich rózni się od siebie nie tylko kolorem, jak to wkoncu z nimi jest?
Najbardziej interesuje mnie gun-metal lub ten tęczowy (gun-metal posiadałem 2 lata temu, tzn. nadal go posiadam ale rozłożonego)

crywar

To chyba aukcja kolegi @grzess

Kup przez forum, będzie taniej.

why so serious

SinCara

Chciałbym wiedzieć o tym nożu wiecej informacji, bo wiem, ze to jest nowy M-TECH twist.
Ktoś mógłby mniej wiecej powiedzieć czym rozni sie ten nowy od starego? O ile wgl sie czyms rozni...

SinCara

Testral

A niczym szczególnym. To tylko budżetowy motylek, posłuży tyle, ile kosztuje. Jeżeli nie będzie upadał non stop na beton i jeśli pozaklejasz śruby to posłuży nawet całkiem długo. Cudów nie ma co wymagać i raczej pracy doktorskiej o Twistach nikt nie robił. Czy warto? Za stówkę warto. Mam, macham czasami, nic niepokojącego się nie dzieje.

A co do oryginalności, to nic takiego nie da się stwierdzić. Klepią to chinole, ale ci sami chinole klepią też noże z tytanu i wyjebolitów, może nawet w tej samej fabryce.

Rise and rise again, until lambs become lions.
ZT 0770CF - nóż idealny!

SinCara

No ale M-Tech Twisty zawsze wyrózniały się od balisongów z niskiej półki cenowej, czyżby coś się zmieniło, że nie są już idealne za tą cene?

balberith

Testral

Tak, za tą cenę to najlepszy wybór.

Rise and rise again, until lambs become lions.
ZT 0770CF - nóż idealny!

SinCara

Teraz jeszcze ostatnio pytanie. Czy gun-metal i tęczowy m-tech róznia się sobą tylko kolorem czy tez rozmiarem śrub i polozeniem ich? Bo widze, ze ten na górze Demascuss wyróżnia się i to konkretnie

SMF spam blocked by CleanTalk