Reklama

BetTy

Zaczęty przez NAZIR, 26-11-2017, 10:18:13

NAZIR

Ot fikołek.

CPM S60V, Ag925, Ti6Al4V, sklejkolaminat ze skatowanego kija golfowego z sygnaturami "Betty", "Handmade', 'England".

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

jetron

Pierwszorzędny kurdupel :)
Z pomysłem,orginalny.

jackdaniels11

Klimatyczny...
Teraz już nikt takich nie robi. A szkoda.

Nie lękaj się chodzić ciemną doliną bo jam jest częścią Tej Siły, która Zła pragnąc - Dobro wszelkie czyni...

RNL

Mój Ci on. Lub jego bliźniak, bo jednak mam fluorescencyjne wstawki co ich tu nie ma. Piękny nóż z przemyślanym designem- ostre ricasso to absolutny sztos! Ergonomia - ideał

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

Raptorartur

Bardzo elegancki :)

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

RNL

W naturalnym środowisku dla B&T

,,Good luck, Mr. Gorsky"

NAZIR

Przemiło mi.

Alku, to ten sam jeden jedyny, w one fluo z czasem douzbrojony. ?

A ostre ricasso to swobodne nawiązanie do Hossomowego ostrego nacięcia (które nota bene nie do cięcia żyłki przeznaczone...)

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

Krzysztofon

RNL

Tak, ostre ricasso jest świetne do kostek i ości jak to w B&T

Naprawde doskonały projekt. A umieszczenie w nasadzie rękojeści fosforyzyjacego znacznika jest genialne - noż tego typu widac w nocy od gory wlasnie, gdzie jest, a obrączka fluo pokazuje jak sie go odłoży. Nie sprawdzałem jeszcze plywalnosci ale gdyby go rękojeść wypierała to do łowienia w jeziorach ideał - nawet jak w nocy by wpadł do wody to widac i świecąca "dupkę" BetTy. W rzece jednak tonąca wersja lepsza bo upadnie pod nogi i sie tylko trzeba schylic, a pływająca pojdzie w sina dal z prądem

,,Good luck, Mr. Gorsky"

kamboras

Gratuluję pięknego noża w pięknej scenerii.

RNL

Bardzo dziękuję i cieszę się, że doceniłeś scenerię.

,,Good luck, Mr. Gorsky"